Горілка, насильство і розпуста: американець показав будні російської глибинки

Горілка, насильство і розпуста: американець показав будні російської глибинки

Американський фотограф Брюс Гілден відправився на Урал. У населеному пункті в 70 км від Єкатеринбурга він виявив якусь подобу "середньовіччя" – так американець характеризує життя бандитів з російської глибинки, з якими йому довелося познайомитися.
Фотограф провів кілька днів пліч-о-пліч з кримінальниками, наркоманами. Фото виклав в Instagram.
"Росіяни розумні і дуже небезпечні. Багато виглядають так, ніби народилися в результаті інцесту. І вони не проти, щоб їх фотографували. Це крик не тільки про те, що вони застрягли в богом забутому місці, але і про те, що їм абсолютно нікуди йти. Якщо я роблю фотографії – вони не витончені і елегантні. Вони жорсткі", – говорить Брюс.
Під час зйомок Гілден купував місцевим горілку і м'ясо, щоб увійти в довіру. Головними героями серії фотографій Брюса стали бандит Сергій Половцев на прізвисько Кабан і його друзі. Брюс назвав свою серію фотографій "Пікнік з Сергієм". Татуювання кота на нозі Сергія означає "Корінний мешканець в'язниці" (абревіатура КОТ). Тепер Сергій "бізнесмен" – він курує вантажівки з Таджикистану, що перевозять наркотики. Юрію Потапенко 56 років, з яких 30 він провів у в'язниці. Зараз Юрій реабілітувався і працює в громадській організації, що допомагає колишнім ув'язненим, в Єкатеринбурзі. Василь Новосьолов, він же Дід, відсидів за вбивство вітчима.



























Всі герої зйомки живуть в круговороті горілки, насильства і злочинності, керуючись відомою приказкою "Раніше сядеш – раніше вийдеш".
Російський фотограф Олександр Петросян показує сумну реальність своєї батьківщини.

Related

Цікаво 2724544733864862135

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item