Російські ЗМІ назвали третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів

Російські ЗМІ назвали третього підозрюваного в отруєнні Скрипалів

Третім підозрюваним в отруєнні колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії може стати росіянин Сергій Федотов.
В січні-лютому 2014 року він їздив до Чехії одночасно з Олександром Мішкіним, він же Петров, про це повідомляють російські ЗМІ без посилання на джерела інформації.
"Крім Праги, Києва, Мілана і Женеви Сергій Федотов мінімум три рази відвідав Лондон - у березні 2016-го, березні 2017-го та березні 2018-го. Останній раз він прибув до Великобританії 2 березня, як Петров і Боширов, але іншим рейсом, а полетів 4-го, в день замаху, разом із ними. Ця інформація була у Скотланд-Ярду з самого початку, але з якихось причин її було вирішено притримати. Про Бошарова і Петрова було зручно розповісти в одному "файлі", оскільки вони разом зафільмовані відеокамерами Солсбері та в аеропорту Гетвік, а Федотов пересувався автономно", - йдеться в матеріалі.
Журналісти впевнені, що Федотов підходить на роль третього підозрюваного.
"Номер його чинного паспорта на одну-дві цифри відрізняється від документів, виданих громадянам Росії, які місцем своєї реєстрації вказували Хорошевське шосе, 76, - штаб-квартиру Головного управління Генштабу Міноборони. Очевидно, що про Федотова рано чи пізно оголосять офіційно, а приватні розслідувачі, за каноном Петрова - Боширова, розкриють через публікації його справжні ім'я та біографію", - розповіли журналісти.
Поліція Великобританії назвала імена громадян Росії, підозрюваних в отруєнні - Олександр Петров і Руслан Боширов.
Розслідувачі Bellingcat і The Insider дізналися, що справжнє ім'я "Руслана Боширова" Анатолій Володимирович Чепіга. Він полковник ГРУ і герой Росії. "Олександр Петров" - це насправді Олександр Євгенович Мішкін, військовий лікар, співробітник ГРУ.

Related

Події у світі 330714968816388284

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item