Тисячі мігрантів з Гондурасу намагаються проникнути в США

Тисячі мігрантів з Гондурасу намагаються проникнути в США
Близько 7500 біженців з Гондурасу перетнули мексиканський кордон і, не дивлячись на попередження президента США Дональда Трампа, йдуть у напрямку США.
Про це пише DW.com.
Сім з половиною тисяч осіб перетнули кордон Гватемали і Мексики і дісталися до мексиканського міста Тапачула в штаті Чьяпас.
Мігранти проігнорували попередження президента США Дональда Трампа і мексиканського уряду, не захотіли просити притулку в Мексиці і прямують у бік США. Їхній шлях до американського кордону становить ще близько чотирьох тисяч кілометрів.
Більшість мігрантів, які вирушили в дорогу з Гондурасу, прибули в Мексику нелегально, через річку Суч’яте, що розділяє Мексику і Гватемалу.
Мексиканська влада звернулися до біженців із закликом узаконити їхній статус в країні, інакше проти них будуть вжиті заходи.
View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter


More than 7,000 people have joined the migrant caravan headed toward the US border with Mexico, a UN spokesman said. by @johanordonez
"Для зупинки натиску мігрантів на нашому південному кордоні робиться все можливе", - написав президент США Дональд Трамп на своїй сторінці в Twitter в неділю, 21 жовтня.
Раніше Трамп погрожував за необхідності використати війська, щоб закрити кордон з Мексикою.
Guatemala, Honduras and El Salvador were not able to do the job of stopping people from leaving their country and coming illegally to the U.S. We will now begin cutting off, or substantially reducing, the massive foreign aid routinely given to them.

"Гватемала, Гондурас і Сальвадор не змогли впоратися із завданням зупинити людей від втечі з країни і незаконного проникнення в США. Зараз ми почнемо припиняти або істотно скорочувати величезну іноземну допомогу, яка регулярно надається їм", - написав Трамп в Twitter.

Related

Події у світі 5433533996726563865

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item