«ДокаZ» на ZIKу став найкращою юридичною ТВ-програмою за версією «Адвокат року-2018»


Проект «ДокаZ» з Олексієм Шевчуком на телеканалі ZIK переміг у номінації «Краща юридична ТВ-програма» всеукраїнського незалежного конкурсу «Адвокат року-2018».

«ДокаZ» задумувався як проект, який розповідав би глядачам про державні інституції, про події, які відбуваються в суспільстві в юридичному контексті. Сьогодні для мене дуже важливо донести речі до громадян – ті речі, які я дізнаюся з процесів, ті речі, які я бачу кожен день в судах, ті речі, про які я знаю, як адвокат, в правовій площині трохи більше. Це тільки початок. І нас чекає новий сезон на телеканалі ZIK», – говорить автор та ведучий проекту «ДокаZ», відомий адвокат Олексій Шевчук.

Конкурсна комісія обирала 5 фіналістів-адвокатів в кожній із 21 запропонованих практик: кримінальне право, цивільне, сімейне, податкове тощо. Цьогоріч журі вперше вирішило нагородити учасників, які не є адвокатами в номінаціях: «Кращий політик-юрист», «Кращий in-house lawyer», «Кращий журналіст, що пише на юридичні теми», «Краща юридична ТВ-програма», «Адвокат-науковець», «Юрист-громадський діяч» та «Юрист-законотворець».

Імена переможців будуть опубліковані в журналі «Публічні люди» та в спеціальному виданні ААУ «Бюлетень», присвяченому Конкурсу «Адвокат року». Урочисте нагородження фіналістів відбулося, у п’ятницю, 5 жовтня, напередодні професійного свята – Дня юриста України, в столичному готелі Hyatt Regency

Нагадаємо, прем’єра суспільно-юридичного проекту «ДокаZ», ведучим якого є відомий адвокат Олексій Шевчук, відбулася наприкінці листопада минулого року.

Олексій Шевчук – український адвокат, керуючий партнер адвокатського об’єднання «Barristers». Ім’я адвоката Олексія Шевчука стало відомим після участі в резонансних справах Геннадія Корбана, Ярослава Кашуби, Іллі Киви, Віктора Развадовського, Олександра Онищенка, Борислава Розенблата та інших.

На сьогодні на ZIKу вийшло вже понад 40 випусків «ДокаZу». Понад 40 випусків проекту – це більше 40 статусних спікерів та наріжних суспільних тем, обговорених в ефірі. Протягом кожної щотижневої зустрічі глядачі ZIKу отримують компетентні пояснення та юридичну точку зору адвоката Олексія Шевчука і його гостей на ті закони й реформи, які впроваджуються, та події, що відбуваються в Україні. 

Related

Суспільство 7522082207915859591

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item