У Львові почали евакуацію автомобілів, які блокують рух

У Львові почали евакуацію автомобілів, які блокують рух
У Львові евакуюють кинуті авто

Евакуйовані автомобілі будуть тримати на спецмайданчиках до року. Потім прийматимуть рішення щодо подальших дій.

 
У Львові працівники Управління безпеки міста Львів розпочали евакуацію кинутих автомобілів, які порушують правила благоустрою і заважають руху. Про це в понеділок, 12 листопада, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
 
На цей момент відомо про 67 адрес, де тривалий час розміщені кинуті машини.
 
Як повідомив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, машини повернуть власникам після сплати штрафів або ж утилізують як безгосподарне майно.
 
Очільник Управління безпеки міста Львів Юрій Диль уточнив, що евакуйовані авто триматимуть на спецмайданчиках до року, а потім будуть приймати рішення щодо подальших дій.
 
Він додав, що, за заявами адміністрацій, у Львові майже 70 кинутих авто, а за повідомленнями місцевих жителів - близько 400.
 
У разі звернення власника після евакуації в Управління безпеки міста Львів на нього чекає: штраф за адмінправопорушення - 255 грн, штраф за послуги евакуатора - 720 грн, і штраф за перебування на штрафмайданчику - 144 грн за добу протягом першого тижня, потім - по 24 грн за добу.

Нагадаємо, в Україні з 27 вересня вступили в силу нові правила паркування автомобілів.
 
Раніше повідомлялося, що Київ введе великі штрафи за незаконну парковку. За кинуте авто в недозволеному місці доведеться заплатити більше 1000 гривень.

Related

Суспільство 6803320528302167519

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item