Слідство встановило місце, з якого снайпер стріляв у майданівців

Слідство встановило місце, з якого снайпер стріляв у майданівців

Підозрюваний у вбивстві учасника Майдану Олександра Храпаченка снайпер стріляв із будівлі клубу Кабінету міністрів. Кулю з тіла майданівця ідентифікували. Довели, що випущено її було саме зі зброї бійця "Омеги".
"Нарешті в 2018 році, через 4 роки після цих трагічних подій, експерт Харківського науково-дослідного інституту судових експертиз чітко вказав, що ця куля була випущена зі снайперської гвинтівки, закріпленої за бійцем спецпідрозділу "Омега", який дислокувався 20 лютого 2014 року на верху вулиці Інститутської, зокрема, на будівлі клубу Кабінету міністрів", – розповів адвокат родин Небесної Сотні Маркіян Галабала в ефірі Громадського.
За словами юриста, саму гвинтівку не було знищено. Навіть після звільнення підозрюваного вона перебувала у власності спецпідрозділу.
"Слідчим вдалось її вилучити. З нею було здійснено декілька експериментальних відстрілів. Потім ці кулі порівняли з вилученою із тіла Олександра Храпаченка. Було достовірно встановлено, що ця куля була випущена з цієї одиниці зброї, яка була видана під розпис екс-бійцю "Омеги", — відзначив адвокат.
Раніше повідомили про арешт снайпера, який стріляв у майданівців. Вбивцю активістів поліцейські схопили за 3 дні до офіційного висунення обвинувачень.

Related

Події в Україні 8130962723512391788

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item