Назвали причину вибухів на військових складах в Ічні

Назвали причину вибухів на військових складах в Ічні

Вибухи на Військовому арсеналі біля міста Ічні Чернігівської області влаштувала диверсійна група, яка проникла на територію складів.
Про це заявив військовий прокурор Центрального регіону України Григорій Рябенко під час брифінгу.
"Зараз уже можна сказати про те, що причиною вибухів є диверсійна діяльність з фізичним проникненням на технічну територію 6-го арсеналу осіб, які підлягають встановленню в ході досудового рослідування", – розповів прокурор.
За словами Рябенка, на сьогодні триває комплексна судова експертиза, яка проводиться Київським науково-дослідним інститутом судових експертиз.
"Там поставлені питання, які стосуються і військової, і технічної, і балістичної складових. Це дуже важлива експертиза. За результатами цієї експертизи буде прийматися процесуальне рішення", – зазначив прокурор.
Вибухи на складах боєприпасів поблизу міста Ічня почалися 9 жовтня близько четвертої ранку. У районі пожежі було закрито повітряний простір в радіусі 30 км, призупинено рух автомобілів і потягів. 11 жовтня пожежу було повністю ліквідовано, втім, сьогодні ліквідація наслідків пожежі на артскладах триває. Інтенсивність вибухів, а також кількість осередків тління значно зменшилися.

Related

Події в Україні 7976663487914727171

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item