Північна Корея випробувала новітню зброю - ЗМІ

Північна Корея випробувала новітню зброю
Кім Чен Ин спостерігає за запуском ракети Hwasong-12 (архівне фото)

КНДР повідомила про випробування стратегічної зброї на тлі зриву переговорів з держсекретарем США.

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин відвідав військовий полігон, де пройшли успішні випробування "високотехнологічної зброї". Про це у четвер, 15 листопада повідомило агентство Yonhap з посиланням на державні ЗМІ КНДР.
За інформацією Центрального телебачення КНДР, випробування "ультрасучасної" зброї, яка розроблялася протягом довгого часу, проходили на полігоні Національного інституту оборони.
У повідомленні телеканалу зазначається, що вона призначена для "повноцінного захисту території і значного поліпшення бойової потужності армії".
Кім Чен Ин відвідав польові випробування зброї вперше з листопада 2017 року, коли спостерігав за пуском міжконтинентальної балістичної ракети.
Відтоді Північна Корея відмовилася від запусків балістичних ракет, а в червні 2018 року Кім Чен Ин підписав з президентом США Дональдом Трампом декларацію про досягнення миру на Корейському півострові.
Нагадаємо, 8 листопада північнокорейські дипломати повинні були зустрітися з держсекретарем США Майком Помпео, однак зустріч була відкладена.

Related

Події у світі 1486375452246970843

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item