Нічне переїдання: 5 способів пригальмувати апетит

Нічне переїдання
Переїдання вночі - не тільки шкода для фігури, а й для здоров'я. Воно наступає, коли виникає голод. Щоб його обманути та притупити, є кілька цікавих способів.
Яких саме пише Тocka.net.
1. Багаторазове харчування
Спробуйте їсти невеликими порціями, це допоможе перебити апетит – до 5-6 разів на день. Відчуття насичення приходить, а шлунок не розтягується.
2. Невеликий посуд
Цей психологічний маневр полягає у тому, щоб мозок почав думати, що маленькою порцією їжі (маленька тарілка повністю заповнена) людина насититься.
3. Несолодкий напій перед сном
Це може бути чай, узвар, трав'яний відвар або ж просто звичайна вода. І додайте до цього напою лимонний сік.
4. Правильні кольори
Оранжевий і червоний розпалюють апетит, а зелений й блакитний притуплюють його. Тому врахуйте це при плануванні дизайну кімнат.
5. Правильні запахи
Аромат кориці, ванілі та кави може обманути голод.
Навіть якщо вечеря була занадто ситною, то сніданок пропускати все одно не можна. Якщо ви не поснідаєте, то до обіду можете випробувати гостре відчуття голоду, завдяки якому можете зірватися.
Апельсиновий сік знижує ризик розвитку деменції на 47%. Він захищає мозкові клітини від старіння й сприяє покращенню мозкового кровообігу. За рахунок цього допомагає підтримувати когнітивні функції: пам'ять, концентрацію уваги, здатність сприймати й обробляти зовнішню інформацію.
Сприятливий вплив на мозок апельсиновий сік чинить завдяки наявності у своєму складі великої кількості антиоксидантів, вітамінів і поживних речовин.

Related

Здоров'я 8787626733357738288

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item