Вчені пояснили шкоду цукру

Вчені пояснили шкоду цукру
Пояснено шкоду цукру для організму людини

Сахароза, що складається з глюкози і фруктози, блокує вироблення білка, необхідного для розмноження кишкової мікрофлори.

Цукор блокує активність білка, який необхідний для розмноження кишкової мікрофлори, пов'язаної з нормальною вагою і здоров'ям. До такого висновку дійшли вчені Єльського університету (США), пише Lenta.ru. 
Відомо, що мікрофлора кишечника відіграє ключову роль у здоров'ї людини, а її склад залежить від раціону харчування. Вважалося, однак, що всмоктування вуглеводів відбувається тільки в тонкому кишечнику, а цукор ніколи не досягає товстого кишечника. Нещодавно було показано, що цукор може впливати на мікрофлору, змінюючи її видовий склад. 
Вчені вивчили вплив дієти з високим вмістом глюкози і фруктози на вміст корисної бактерії Bacteroides thetaiotaomicron в організмі мишей. З’ясувалося, що сахароза, яка складається з глюкози і фруктози, блокує вироблення білка Roc (regulator of colonization), необхідного для колонізації бактерії. 
Фахівці створили штам бактерій, у яких активність білка не пригнічувалася, і ці мікроорганізми мали перевагу в розмноженні під час дієти з високим вмістом вуглеводів. 
Нагадаємо, раніше вчені назвали цукор, який допомагає в боротьбі з раком. Крім того, вчені пов'язали споживання цукру з розвитком недоумства.

Related

Здоров'я 636471866093590481

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item