Автокрадії-невдахи побилися з патрулем

Автокрадії-невдахи побилися з патрулем
У столиці побилися поліцейські та крадії авто.
Інцидент стався на вулиці Віскозній на межі Дніпровського та Деснянського районів. Поліція виїхала на виклик про викрадення автомобіля трьома чоловіками. Під час затримання ті спровокували бійку, внаслідок якої постраждав один поліцейський, йдеться на сайті Національної поліції Києва.
Зловмисники - уродженці Черкаської, Кіровоградської та Херсонської областей, 1983, 1989 та 1990 років народження. Чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі – за частиною 2 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.
17 грудня в Рівному поліція майже годину ганялася за позашляховиком, бо авто їхало близько 22:00 з вимкненими фарами. Водій не реагував на поліцейських і таранив їхні авто. Копи відкрили вогонь і зупинили втікача. З'ясувалося, що це 42-річний житель селища Понінка Хмельницької області. У салоні авто також перебувала 38-річна дружина водія та малолітня донька, а також пневматичні пістолет і гвинтівка.

Related

Гаряча новина 3069506068888059306

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item