Вакарчук може переламати перебіг виборів президента

Вакарчук може переламати перебіг виборів президента
Якщо лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук підтримає кандидата у президенти Анатолія Гриценка, той може потрапити до другого туру і виграти у всіх. 
Про це сказав політтехнолог Олексій Голобуцький.
Експерт прокоментував сьогоднішню заяву Віктора Чумака про підтримку Гриценка і спільний похід обох на парламентські вибори.
"Гриценко починає реальну роботу, не просто включається у кампанію. Значить, можливо, з'явилися гроші, фінансування.
У Чумака малі рейтинги. Гриценко має третє-п'яте місце, від 6 до 8%. У будь-якому разі це вже мінімум фракція у наступному парламенті. Для цього йому треба добре зіграти на президентських виборах.
Вакарчуку буде важко конкурувати із Зеленським. А от якщо підтримає Гриценка, то допоможе йому потрапити до другого туру. А там колишній міністр оборони виграє у всіх.
Садовий вирішив проводити власну президентську кампанію, яка плавно переходить у парламентську. Щоб знову отримати фракцію — невелику, але ж свою, ніж розчинитися у партійному проекті Гриценка.
З іншого боку, об'єднуватися — це краще, ніж йти самому. З точки зору ресурсів — медіа, людей, грошей. У Гриценка їх мало, а ЗМІ він не має", - каже політтехнолог.
Народний депутат і лідер громадянського руху "Хвиля" Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка як єдиного кандидата на посаду глави держави. Про це він заявив на спільному брифінгу у понеділок.

Related

Політика 6930934159084108654

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item