Подробиці вбивства чоловіка в супермаркеті

Подробиці вбивства чоловіка в супермаркеті

З'явилися подробиці смертельної стрілянини у харківському супермаркеті.
24-річний чоловік спочатку псував товар та відмовився за нього платити. А потім тричі вдарив ножем 25-річного поліцейського, розповів начальник Управління поліції охорони Харківської області Олег Гронь.
"Чоловік на касі відмовився оплачувати набрані продукти, поводився неадекватно. Наш працівник підійшов, представився, запропонував йому піти до службового приміщення для з'ясування обставин. Там громадянин накинувся на нашого працівника, наніс кілька ножових ударів в область голови, шиї та тулубу. Наш працівник був у бронежилеті, десь це врятувало його трохи. Поранений поліцейський застосував зброю", - розповів Гронь, передає "UA:Харків".
За попередньою інформацією, поліцейський вистрілив двічі. Зараз він знаходиться в лікарні через ножове поранення. Лікарі вже зробили йому операцію, стан потерпілого стабільний, загрози життю немає.
Ввечері 5 грудня у супермаркеті на вулиці Шевченка поліцейський був вимушений застосувати табельну вогнепальну зброю після нападу на нього відвідувача. Постраждалі були доставлені до лікарні. Вночі 24-річний нападник помер. Стан здоров'я 25-річного працівника поліції стабільний.

Related

Гаряча новина 6561251756920987881

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item