Гороскоп на 20 січня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 20 січня 2019 року.

Гороскоп на 20 січня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Овнів чекає сьогодні кульмінація житлового, побутового, сімейного або професійного сюжету. Можливий гострий спір за ідею або територію. Підсумком стане корекція нинішнього стану справ або кардинальна зміна статусу, наприклад, довгоочікувана свобода. Ціна перемоги велика, і якщо ви дорожите тим, що маєте, не варто руйнувати фундамент у себе під ногами: рвати зв'язки з близькими, позбавляти себе дому або опори.
Телець
Тельцям доведеться цілеспрямовано взаємодіяти з людьми, вирішувати сімейні і ділові питання. Центральною подією дня може стати новина, розмова, поїздка. Добрий день, якщо хочеться дозволити сумніви. Поряд з обережністю, знадобляться сміливість, швидкість і конкретика. Наприклад, конфлікти краще регулювати прямо на місці. Варто бути готовим до несподіваних пригод у дорозі, сюрпризу у справах.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам не варто претендувати на повний контроль над людьми і подіями. Щось неодмінно піде врозріз з планами, і швидше за все, грунт для цього вже був готовий заздалегідь. Актуальна цілеспрямована робота з інформацією, документами, фінансами. Важливо конструктивно мислити, не зволікати і не здаватися в критичний момент. Наприклад, не відкладати контакт або поїздку, яких вимагає ситуація.
Рак
Сьогодні Ракам не варто ризикувати даремно. Але все буде з точністю до навпаки, якщо ви не стрималися: включились в події або ненароком спровокували їх. В цьому випадку, вам доведеться йти до кінця, незважаючи на опір людей або обставин. Можливо, вас піддано критиці або іншому виду пресингу. Будь-яке протистояння обіцяє закінчитися не так, як розраховували ви і ваші опоненти.
Лев
Ситуації цього дня Левам краще сприймати як робочі, проте насправді виконувати це правило буде нелегко. В цю добу на багато загострена емоційна реакція, можлива підвищена ранимість або прагнення захищати своє. Як наслідок, зросте уразливість в ділових, медичних, побутових, бюрократичних питаннях. Не варто переходити на особистості, так як для цього немає підстав.
Діва
Дівам не варто сприймати те, що відбувається занадто особисто. Найважливіші події сьогодні можуть статися у вашій компанії, в робочому колективі або сімейному середовищі. Однак вам варто стежити за своєю поведінкою і словами, якщо ви хочете й надалі грати в цій групі вагому роль. В результаті сьогоднішніх подій у вас можуть з'явитися несподівані цілі і клопоти, нові оригінальні обов'язки.
Ваги
Сьогодні Терезам не варто випробовувати долю, наприклад, конфліктувати з сім'єю або начальством. Якщо таке бажання все ж виникне або так складуться обставини, краще заздалегідь приготуватися до нестандартного ходу подій і легкого стресу. Є і хороша новина: у підсумку, все обернеться на краще для вас. Правда, ви зможете усвідомити це вже завтра, в більш урівноваженому стані.
Скорпіон
Сьогодні будь-які події містять для Скорпіонів щось хороше. Навіть хвилювання і стрес виявляться багатьом представникам знака на користь, так як відкриють перед ними нові горизонти або допоможуть поглянути на актуальне питання з несподіваної цікавої сторони. Можливі дорожні пригоди, сімейні оновлення, позапланові термінові поїздки і зустрічі, шокуючі новини з-за кордону, оригінальні знахідки.
Стрілець
Стрільцям варто заздалегідь змиритися з тим, що сьогодні вони мало впливають на події. На перший план можуть вийти сімейні справи, внутрішньокорпоративні питання, приховані сторони бізнесу, інтимні межі любові. Ситуація може прийняти критичний відтінок і викликати багато переживань. Частина страхів буде надуманою, але безпечність небажана: можуть знайтися уразливості там, де все виглядало надійним і стабільним.
Козеріг
Козерогам зірки радять аж до ночі приборкувати свої реакції на чужу поведінку, в тому числі, словесні. Не варто намагатися контролювати інших людей: сьогодні їх вчинки цілком можуть бути підсвідомими і зовсім не обов'язково стануть свідомою провокацією на вашу адресу. Якщо ви почнете діяти на чужу нервозність, то ризикуєте сильно ускладнити сімейний мікроклімат або атмосферу у відносинах.
Водолій
Водоліям день запам'ятається підвищеною вразливістю, ранимостью, нервозністю. Для багатьох Водоліїв це буде пов'язане з перехідним періодом позитивної властивості. Наприклад, з одужанням, отриманням будь-яких персональних прав або іншими змінами позитивного спрямування. Якщо ви будете спокійні самі, хвилювання може панувати навколо вас, не варто сьогодні вимагати від інших повної незворушності.
Риби
Переживання цього дня мають для Риб позитивний ефект. Хвилювання допоможе вам стати чеснішими з собою та іншими, або побачити істину там, де ви досі прикривалися приємними ілюзіями. На щастя, в будь-якому повороті подій для вас знайдеться щось хороше. Важлива поінформованість, не варто йти від фатальної розмови і від читання новин. Можливі суперечки з другом, колегою, дитиною або партнером.
#Езотерика #Гороскоп #Астрологія #Зодіак

Related

Цікаво 1744844191402001778

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item