Глава ОБСЄ шокований після візиту на Донбас

Глава ОБСЄ шокований після візиту на Донбас
Голова ОБСЄ Мирослав Лайчак на Донбасі

Політика жахнули умови життя людей, що живуть біля лінії зіткнення на сході України.

 
Голова ОБСЄ Мирослав Лайчак після свого офіційного візиту в якості глави організації в Україні заявив, що шокований умовами життя людей біля лінії зіткнення на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ОБСЄ.
 
Лайчак повідомив, що під час візиту став свідком щоденних труднощів, з якими стикаються місцеві жителі.





"Криза в Україні і навколо неї є головним пріоритетом головування Словаччини в ОБСЄ. Перебуваючи на місці, я бачу критичну роботу, яку виконує ОБСЄ, і те, скільки ще належить зробити. Для постраждалих цей конфлікт диктує їхнє повсякденне життя. Прямий обстріл або той, що пройшов поблизу, - це повсякденна реальність. Нам потрібно працювати краще і пропонувати нові та інноваційні ідеї для поліпшення умов їх життя", - передає слова Лайчака прес-служба.
 
Голова ОБСЄ заявив, що "шокований тривожними умовами життя людей, що живуть біля лінії зіткнення на сході країни", і закликав сторони "активізувати свої зусилля щодо мирного політичного врегулювання кризи".

Раніше Мирослав Лайчак заявив, що для ОБСЄ питання Криму, Азовського моря та шляхи мирного вирішення ситуації на Донбасі є пріоритетом роботи організації. Нагадаємо, голова Організації з безпеки і співпраці в Європі Мирослав Лайчак вперше прибув в Україну і провів зустріч з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в країні.
 
Нагадаємо, в ОБСЄ застерегли, що конфлікт між Росією і Україною може знову загостритися.

Related

Події в Україні 3194165572961325517

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item