Новостворений медичний спецназ вперше виконав бойове завдання

Новостворений медичний спецназ вперше виконав бойове завдання

Новостворений медичний спецназ уперше виконав бойове завдання – після обстрілу підрозділів ЗСУ неподалік міста Попасна на Луганщині.

"Бойове хрещення" пройшло успішно – дії військовослужбовців показали, що вони готові до виконання завдань за призначенням, повідомляє Головне військово-медичне управління ЗСУ.
"Спільно з начальником медичної служби механізованої бригади, яка тримає оборону даного району, експериментальний взвод медичної евакуації одного з військово-мобільних госпіталів зробив усе, щоб якомога оперативніше евакуювати постраждалих до лікувального закладу, надавши їм усю необхідну на даному етапі допомогу", – зазначається в повідомленні.
Зі слів хірурга, який здійснював оперативне втручання, допомога була надана вчасно та якісно. Новостворений підрозділ відпрацював на найвищому рівні, врятувавши життя поранених воїнів.
На Донбасі з новою силою почали бити на сполох мешканці, які вважають ситуацію з медициною на окупованих територіях критичною. Повальний відтік фахівців, дороге лікування, відсутність медикаментів поставило мирних жителів на межу виживання.

Related

Події в Україні 8294865633369670345

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item