Незвичні види олії виготовляють із овочів та кісточок фруктів

Незвичні види олії виготовляють із овочів та кісточок фруктів

У Вінниці підприємець Ігор Мудрик виготовляє олію з кісточок абрикосу, малини, насіння кропу, петрушки. Для своєї продукції обирає найкраще насіння, а готову олію постачає еко-крамницям.
Має 20 видів різної олії. Постачає еко-крамницям.
"Для того, аби олія не втрачала корисних властивостей, виготовляють її завдяки холодному віджиму, а температура на виробництві має бути не вище 40 градусів. Також важлива якість самого зерна. Якщо ми говоримо про живу структуру, про живе насіння, то нам потрібно вибрати таке насіння, видавити олію не з другого сорту, не з третього, а саме з якісного, – розповів Ігор Мудрик, передає ВІТА.
Окрім цього, підприємець виготовляє ще й пасту з насіння, яка містить чимало корисних елементів, які позитивно впливають на організм людини. На перетирання насіння може йти від кількох годин до доби.
"З кілограма кісточок малини, наприклад, виходить приблизно 50 гр. олії", - додає Ігор.

Вчені Єнського університету імені Фрідріха Шиллера в Німеччині склали рейтинг країн із найвищим рівнем смертності від серцево-судинних захворювань через неправильне харчування. На першому місці – Україна. До першої "двадцятки" потрапили 14 країн колишнього СРСР.

Related

Здоров'я 7492616817491229879

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item