"Буряти, чеченці, поляки, білоруси" - розповіли, хто воює на Донбасі

У рядах незаконних озброєних формувань Л-ДНР воюють не лише місцеві та росіяни.
Про це розповіла місцева жителька, що залишилась на окупованій території, передає Черноморская ТРК
Вона попросила в журналістів зберегти її анонімність заради безпеки власної родини.
"Буряти, чеченці, поляки, білоруси" - розповіли, хто воює на Донбасі
"Буряти, чеченці, поляки, білоруси, інші іноземці, - їх теж тут багато. Росіян видно відразу, як би вони не старалися бути схожим на місцевих - Донецька вони не знають", - говорить донеччанка
Місцева жителька зізнається, що не впізнає рідне місто.
"Ось вже 5 років Донецьк різко змінюється, як ніби зменшується від страху або від горя. Влітку вулиці потроху починають порожніти вже о 20:00, а новими "господарями життя" у нас стали збройні покидьки в незрозумілих нашивках", - каже вона.
Донеччанка розповіла, яка доля спіткала "ідейних" послідовників "русского мира".
"Ось тих що пішли в перших рядах 2014 року на війну проти України, їх же повбивали майже всіх ще тим же влітку. Багато знайомих, сусідів, колег, у яких так загинули родичі", - повідомила вона.
Мешканка окупуваного російськими бойовиками міста каже, що на захоплену територію приїхали найманці майже з усього світу.
"Буряти, чеченці, поляки, білоруси, інші іноземці, - їх теж тут багато. Росіян видно відразу, як би вони не старалися бути схожим на місцевих - Донецька вони не знають, а характерний говір ні з чим не сплутаєш", - говорить жінка.
"Але сильніше всіх інших я ненавиджу своїх - українців, які найнялися служити в рядах терористичного угрупування ДНР. І не треба думати, що це суцільно "донецькі зрадники", зовсім ні. З місцевих пішли в першу чергу наркомани, алкоголіки, бандити, - покидьки, в загальному, які підняли голови під час так званої русской весни", - додає жителька окупованого міста.
В окупованій Донеччині за порушення комендантського часу у вихідні затримали 329 жителів.
Так звана поліція ДНР затримала 4-х осіб за підозрою в скоєнні злочину, а одного через злісну непокору так званій поліції.

Related

Події в Україні 2714832033881217618

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item