ІД взяла на себе відповідальність за вибухи в РФ

ІД взяла на себе відповідальність за вибухи в РФ
Вибух у Магнітогорську зруйнував десятки квартир

Бойовики угруповання "Ісламська держава" взяли на себе відповідальність за вибухи будинку та мікроавтобуса в Магнітогорську.

Терористичне угруповання "Ісламська держава" взяло на себе відповідальність за вибух житлового будинку й маршрутки в російському Магнітогорську. Про це повідомляє організація SITE Intelligence Group, яка відстежує активність бойовиків в інтернеті.
У щотижневій газеті терористів Al Naba бойовики пояснюють своє довге мовчання побоюванням за безпеку тих, хто влаштували підрив.
Тelegram-канал Directorate 4 опублікував текст статті арабською, в якій ідеться, як стверджують бойовики, що прихильники угруповання заклали вибухівку між третім і десятим поверхом будівлі в Магнітогорську.
Нагадаємо, вранці 31 грудня 2018 року в Магнітогорську внаслідок вибуху газу стався обвал одного з під'їздів панельного десятиповерхового житлового будинку. Жертвами трагедії стали 39 осіб. Слідчий комітет РФ не виявив слідів вибухівки на місці обвалення. Основною версією події став вибух побутового газу.
1 січня в Магнітогорську згоріла маршрутка. Загинули три людини.

Related

Події у світі 1315346120417310636

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item