Так чий Крим? Фіналістки нацвідбору на Євробачення 2019 обурили Мережу інтерв'ю про війну Росії з Україною

Так чий Крим? Фіналістки нацвідбору на Євробачення 2019 обурили Мережу інтерв'ю про війну Росії з Україною
Фіналістки національного відбору на Євробачення 2019, сестри Анна і Марія Опанасюк обурили Мережу своїм інтерв'ю кримськотатарському телеканалу ATR.
Виконавиці, які виступають в дуеті під назвою AnnaMaria і є заслуженими артистками Автономної Республіки Крим, не змогли відповісти на питання українського журналіста про анексію Криму і війну Росії з Україною.
Співачки ухилялися від прямих відповідей, заявляючи, що «Крим залишився Кримом, де ті ж самі гори, і те ж саме повітря». Анна і Марія також спробували проігнорувати питання про події 2014 року:
«Ми не будемо говорити ті фрази, які ви очікуєте від нас почути. Сталося те, що там з'явилися два кордони - український і російський. І всі розумні люди зроблять висновки самі. Слухайте, ми ж не балотуємось у президенти України. На це питання ми просто не будемо відповідати, тому що ми не політики. Ми не є членами секретаріату президента, щоб відповідати на такі складні політичні питання», - повідомили співачки.
Анна і Марія також висловили думку, що Україна сама втратила Крим:
«Крим - наш, бо це наш будинок. Мій з моєю сестрою. Ми там народилися, ми там почали співати. Мені здається, що Україна просто втратила Крим. Це наша думка. Безліч політиків можуть говорити, що Крим наш з української сторони. Ми говоримо, що це наш будинок. І, як сказав наш земляк Олександр Усік, можемо багато разів говорити, що Крим наш, але ми їдемо додому через два кордони», - додали вони.
Увага, в відео присутня ненормативна лексика!

Related

Суспільство 3599229864598114778

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item