Шашлик в духовці на «цибуляній подушці»

Шашлик в духовці на «цибуляній подушці»

Хочу запропонувати вам рецепт дуже смачного шашлику, який можна зробити вдома. А смак виходить - неймовірний!

М'ясо просто тане в роті, і дуже схоже на справжній шашлик! Секрет такого смаку - саме в лушпиння подушці.


Складові:

  • м'ясо (свинина) - 1 кг.,
  • цибуля ріпчаста - 2-4 шт.,
  • оцет - 3 столові ложки (2 для маринування цибулі, 1 для м'яса),
  • суміш перців - 0,5 чайної ложки,
  • сік лимона - 3 столові ложки,
  • цукор - 1 столова ложка,
  • приправа для м'яса - 2 столові ложки,
  • рукав для запікання.

Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Додати суміш перців, приправу, 1 столову ложку оцту і лимонний сік. Ретельно все перемішати і залишити маринуватися від 2 до 6 годин на холоді.
Нарізати кільцями цибулю. Додати 2 столові ложки оцту, 1 столову ложку цукру і 4 столових ложки води. Залишити маринуватися на 1 годину.
Приготувати рукав для запікання. Зав'язати з одного боку. Викласти на дно маринована цибуля.
Зверху викласти м'ясо. Зав'язати рукав з іншого боку і зробити 2-3 проколу вгорі пакета. Поставити в розігріту духовку до t 250 ° С на 50 хвилин.
Через 50 хвилин дістати лист і розрізати рукав для підсмажування м'яса. При необхідності, можна полити соком, що виділився. І знову поставити в духовку на 30 хвилин.

Смачного!

Не забудь поділитися з дрзями, їм це буде цікаво !!!

Related

Смачно 2157425761815569472

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

ЄДИНІ НОВИНИ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item