Шашлик в духовці на «цибуляній подушці»
https://povnatorba.blogspot.com/2019/02/blog-post_338.html
Хочу запропонувати вам рецепт дуже смачного шашлику, який можна зробити вдома. А смак виходить - неймовірний!
М'ясо просто тане в роті, і дуже схоже на справжній шашлик! Секрет такого смаку - саме в лушпиння подушці.
Складові:
- м'ясо (свинина) - 1 кг.,
- цибуля ріпчаста - 2-4 шт.,
- оцет - 3 столові ложки (2 для маринування цибулі, 1 для м'яса),
- суміш перців - 0,5 чайної ложки,
- сік лимона - 3 столові ложки,
- цукор - 1 столова ложка,
- приправа для м'яса - 2 столові ложки,
- рукав для запікання.
Нарізати м'ясо невеликими шматочками. Додати суміш перців, приправу, 1 столову ложку оцту і лимонний сік. Ретельно все перемішати і залишити маринуватися від 2 до 6 годин на холоді.
Нарізати кільцями цибулю. Додати 2 столові ложки оцту, 1 столову ложку цукру і 4 столових ложки води. Залишити маринуватися на 1 годину.
Приготувати рукав для запікання. Зав'язати з одного боку. Викласти на дно маринована цибуля.
Зверху викласти м'ясо. Зав'язати рукав з іншого боку і зробити 2-3 проколу вгорі пакета. Поставити в розігріту духовку до t 250 ° С на 50 хвилин.
Через 50 хвилин дістати лист і розрізати рукав для підсмажування м'яса. При необхідності, можна полити соком, що виділився. І знову поставити в духовку на 30 хвилин.
Смачного!
Не забудь поділитися з дрзями, їм це буде цікаво !!!