Каша гречана і секрети її приготування


Каша гречана і секрети її приготування

Хочу поділитися секретами справжньої гречаної каші. Спробуйте правильно приготовлену гречку хоча б один раз, і Ваша думка з приводу розкішного смаку цієї страви зміниться назавжди! 

Час приготування: 
Кількість порцій: 
Призначення: Для дітей: На сніданок / На обід / На полуденок / На вечерю / На сніданок / На обід: Легкий / На друге / На полуденок / На святковий стіл / На вечерю: На гаряче Несподівані гості: На гаряче / Спеціальне харчування: Для вагітних і годуючих / Для дієти 

Інгредієнти для "Каша гречана і секрети її приготування":

  • Масло вершкове (бажано використовувати якісне вершкове масло з високою жирністю) - 1/2 ч. л.
  • Сіль (звичайна кухонна сіль) - 1/2 ч. л.
  • Вода (чиста питна вода) - 2 скл.
  • Крупа гречана (необхідна крупа з цільної ядриці, що не дроблена) - 1 скл.

Рецепт "Каша гречана і секрети її приготування": 
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняОтже, відміряємо стакан гречки (без гірки), висипаємо в чашку і гарненько перебираємо, видаляючи дрібні камінчики і частинки сміття. 
Потім ...
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняГарненько промиваємо крупу холодною водою і замінюємо воду кілька разів, поки вона не стане чистою як на фотографії. 
Після промивання гречку необхідно трохи просушити.
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняТепер висипаємо гречку в сковороду і підсмажуємо її на середньому вогні, постійно помішуючи, до золотисто-коричневого кольору.
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняУ каструлі з товстими стінками і дном на повільному вогні розтопіть вершкове масло (1/2 чайної ложки), додайте сіль, гречку і ...
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняГарненько перемішайте, щоб кожна гречинка (ядриця) покрилася маслом (але не смажте). Поки Ви це робите, необхідно закип'ятити в чайнику або каструлі 2 склянки води.
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняЗмішавши крупу з сіллю і маслом, вливаємо в неї киплячу воду і зменшуємо вогонь до мінімуму.
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняНакриваємо щільною кришкою і не відкриваємо її хвилин 15-20. 
Тут важливо саме невтручання в процес, адже наша кашка готується не стільки на воді, скільки на пару.
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняНу ось, наша чудова кашка готова!
Рецепт: Каша гречана і секрети її приготуванняВикладіть її в тарілку дерев'яною ложкою і покладіть в кашку шматочок вершкового масла (масло тут просто необхідно) і подавайте до столу гарячою.

Приємного апетиту!












До цієї кашки можна подавати що завгодно, але класична заправка повинна складатися з вершкового масла, цибулі, сушених білих грибів і крутих рубаних яєць.

Що ж стосується особисто мене, то ви будете сміятися, але я обожнюю додавати в готову кашу приправу "Vegeta" і вживати це з вогняною гірчицею власного приготування. 


Смаки: ніжний тонкий

Related

Смачно 2570011953729326199

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item