Начальника відділу СБУ затримали за вимагання $110 тисяч - ДБР

Начальника відділу СБУ затримали за вимагання $110 тисяч - ДБР
Затримання співробітника СБУ за хабарництво

Начальника відділу СБУ, його підлеглого і двох цивільних осіб підозрюють у вимаганні 110 тисяч доларів.

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) затримали начальника відділу Служби безпеки України (СБУ), його підлеглого і двох цивільних осіб, які вимагали в громадянина України 110 тисяч доларів. Про це в четвер, 14 березня, повідомила перший заступник глави ДБР Ольга Варченко у Facebook.
За даними слідства, цей хабар потерпілий мав віддати за усунення "штучно створених перешкод, пов'язаних з кримінальним переслідуванням заявника, і заради уникнення можливого позбавлення громадянства України".
"Співробітників СБУ і двох цивільних осіб затримали під час отримання другої частини траншу в сумі 10 тисяч доларів. Першу частину в розмірі 40 тисяч доларів підозрювані отримали раніше", - говориться в повідомленні.
Зазначено, що за скоєне кримінальне правопорушення затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
Раніше в Києві при отриманні хабара затримали начальника відділу інспекції державного контролю об'єктів культурної спадщини та археологічного нагляду департаменту охорони культурної спадщини Київської міськдержадміністрації.
Також повідомлялося, що мер міста в Дніпропетровській області попався на хабарі в $30 тисяч.

Related

Гаряча новина 6411245463731237163

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item