Гороскоп на 13 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 13 березня 2019 року.

Гороскоп на 13 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні зірки пропонують Овнам відірватися від турбот про хліб насущний і озирнутися навколо. Краще відкласти відповідальні справи, пов'язані з грошима, майном, бізнесом. Обставини схиляють до романтики, свободи, флірту, прогулянок, вечірок, інтригуючого спілкування. Можливі легкі непорозуміння в дорозі, листуванні. З'явиться привід «ненавмисно» зустрітися зі старими знайомими або вони знайдуть вас самі.
Тілець
Незважаючи на розпал робочого тижня, цей день дозволяє Тільцям відволіктися від напружених трудових буднів та внести у своє життя трохи різноманітності. Сьогодні можна дозволити собі більше гнучкості і свободи маневру, вийти за рамки професійного боргу або виробничої необхідності. Не варто відмовляти собі в невеликій прогулянці по магазинах, в улюблених ласощах і інших дрібних задоволеннях.
Близнюки
Сьогодні Близнюки схильні потурати своїм примхам, що нітрохи їх не псує. Чарівність і широта душі привернуть до вас нових друзів або допоможуть повернути старих. Вдалий день для побачень, б'юті-процедур. Підступність дня в надлишку вражень, інформації, надій або можливостей. Можлива схильність романтизувати минуле, забувати погане. Під впливом моменту і ви, і навколишні здатні наговорити зайвого.
Рак
Ракам зірки підказують, що сьогодні почуття неміцні, думки хаотичні, плани ненадійні. Везіння буде швидше справою випадку, ніж плодом розрахунку. Багато що продиктує обстановка. Ймовірна плутанина. Не виключена залежність від минулого, яке нагадає про себе у формі листа, спогадів або асоціації. Краще не приймати важливих рішень, пов'язаних з роботою, здоров'ям, маршрутом, навчанням, відносинами.
Лев
Левам краще скасувати важливі зустрічі, відмовитися від затвердження відповідальних планів. Не варто починати справи, заводити друзів. Аж до ночі ви будете перебувати в щільній пелені ідеалізацій, вас можуть «взяти в полон» думки про минуле або мрії про туманне майбутнє. Під впливом ностальгії не виключена спокуса повернутися до сумнівної ідеї або знову влитися в старий колектив у невигідній для себе ролі.
Діва
Сьогодні процвітають компанійські й чарівні Діви. Зірки попереджають, що занадто легкий успіх підступний, радять вам уважніше ставитися до запропонованої ролі і до чужих мотивів. Вашою дружбою і симпатією хтось може скористатися як безкоштовним сервісом. Досить ймовірна подібна поведінка з боку колишнього партнера. Варто почекати з будь-якими висновками, в тому числі, з рішенням про роботу.
Терези
Для Терезів день приємний, і хоча частина надій завищена, позбавляти свою фантазію їжі не варто. Те, про що ви мрієте сьогодні, цілком може стати реальністю. Одночасно, ця доба спонукає звернути погляд назад, наприклад, відновити втрачені знання або реанімувати далекі контакти. Можливі думки про повторні подорожі, додаткову вищу освіту, роман з представником іншої культури.
Скорпіон
Скорпіонам зірки підказують, що в цю добу багато чого залежить від випадку. Везіння може стати результатом збігу обставин, а не плодом ваших зусиль. Важливо вловлювати нюанси, проявляти гнучкість. Не варто приймати близько до серця чужі слова, любовні непорозуміння. Небажано відкривати рахунки і купувати речі для постійного тривалого користування, а також здійснювати операції, включаючи валютні.
Стрілець
Сьогодні в очах Стрільців привабливо виглядають партнери, особливо, колишні. З'явиться привід продовжити відносини або переговори, перервані раніше. Взаємно приємна розмова не означає, що ви і співрозмовник швидко домовитеся. Діалоги цього дня повні багатозначних натяків і відсилань до минулого. Можливо, доведеться обговорити старі зв'язки, сімейні таємниці, шлюбні чи житлові справи.
Козеріг
Сьогодні Козерогам варто бути уважнішими, працюючи з текстами і документами, ведучи переговори, вибираючи маршрут. Не завадить акуратність в питаннях медичного плану. В цей день велика ймовірність заплутатися і не помітити важливих тонкощів, особливо, якщо приємна обстановка і приємний співрозмовник. На щастя, навіть плутанина може стати в нагоді: можливо, завдяки їй ви випадково дізнаєтеся щось цікаве.
Водолій
Цей день допомагає Водоліям користуватися своїм особистим шармом і талантами. Завдяки вашим привабливим рисам будуть згладжені багато які непорозуміння, в тому числі, при спілкуванні. Не біда, якщо ви допустите помилку в любовному листі або помилку в записи в блозі. Більш критичні недоліки фінансового і етичного плану, в цьому випадку, у друзів або партнерів можуть виникнути додаткові питання до вас.
Риби
Сьогодні Рибам, особливо чутливим, варто поставити межі своєї балакучості і довірливості. Ви ризикуєте проговоритися про важливе або сказати зайве, а співрозмовники можуть задати вам питання вельми особистої властивості або зрозуміти ваші промови перекручено. Якщо ви не готові розкрити душу і вести розмову в легкому тоні, краще не давати приводу для обговорювання свого характеру, біографії, цілей і переконань.

#Езотерика #Гороскоп #Астрологія #Зодіак

Related

Цікаво 7972469042653849961

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item