Гороскоп на 15 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 15 березня 2019 року.

Гороскоп на 15 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні багато хто з Овнів потребують особистої території, душевного розуміння, більш довірчого тону розмов. По можливості, варто працювати в закритому приміщенні або в окремому кабінеті. Непогано взяти роботу додому. Краще не відмовлятися від розмови з домочадцями, батьками, близькими родичами, а також з колегами по цеху, з якими ви довгий час працювали разом і пройшли «вогонь і воду».
Телець
Тельцям зірки радять використовувати цей день для спілкування та обміну думками, а також для інтенсивних роздумів про насущне. Сьогодні все це не заважає роботі, і навіть може допомогти. Можливо, вам прийде лист з корисною інформацією. Щось цікаве вам можуть розповісти старі знайомі, шкільні друзі, давні сусіди і колеги, близькі родичі. Відповідний момент для подорожі забутим маршрутом.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам зірки радять не витрачати даремно свою вербальну енергію і уяву, а направити їх на яку-небудь конкретну нагальну справу. Це відповідна доба для розмови про сімейні справи, для наведення порядку у фінансових, побутових, господарських і виробничих питаннях, поточній кореспонденції. Попутно ви отримаєте відповіді на частину питань, що накопичилися. Можливо, знайдеться пропажа.
Рак
Сьогодні Раки інтуїтивно оберуть правильну лінію поведінки, яка дозволить їм вільно спілкуватися, мати доступ до потрібних людей та відомостей, і в той же час, забезпечить безпеку і дистанцію в разі загрози. Завдяки їй добре підуть справи, не доведеться чекати сюрпризів у переговорах та співпраці. Саме час повторно обговорити важливе питання. Партнер погодиться з вашими аргументами, якщо вони розумні.
Лев
Левам не варто упускати сприятливий момент для роботи на самоті. Для неї сьогодні досить знайти підходяще місце і забезпечити потрібний емоційний настрій. Це вдалий момент для приватної бесіди, пошуку таємної інформації по якому-небудь делікатному питанню, а також для грунтовної розмови в колі сім'ї або надійних довірених осіб, наприклад, особистого лікаря або податкового консультанта.
Діва
Сьогодні у Дів є можливість попрацювати на майбутнє, погасивши ще одне зобов'язання або виконавши черговий пункт глобального плану. Продуктивне поновлення персональних консультацій, перерваних переговорів. Це хороша доба для довірчого спілкування з членом сім'ї, колишнім партнером або давнім однодумцем. Життя переконає вас, що «стара дружба не іржавіє» і «старий друг краще нових двох».
Терези
Терезам не варто пропускати цей день, якщо вони хочуть оглянути свої досягнення в ретроспективі, потребують в обговоренні службових чи сімейних справ, в отриманні професійної, лікарської або іншої приватної консультації. Терезам-керівникам не завадить особистий помічник, готовий залишитися в тіні: секретар, лікар, персональний водій, довірена особа. Зустрічі краще проводити за закритими дверима.
Скорпіон
Для Скорпіонів це продуктивний день, і краще працювати відразу в декількох взаємопов'язаних напрямках. Є передумови для прояснення відносин, відстоювання прав, заповнення пробілів у знаннях, відновлення документів, зміцнення авторитету. Можна не побоюватися сюрпризів. Спрацює перевірений план. Допоможе забутий контакт, маршрут, канал зв'язку. Прийдуть підтверджуючі або обнадійливі звістки.
Стрілець
Сьогодні зірки відмовляють Стрільців від непотрібного ризику і радять у будь-якій ситуації заздалегідь «стелити соломки». В цю добу допомагають прості превентивні заходи, наприклад, постійний зв'язок з будинком і елементарна передбачливість в зоні можливої кризи. Варто прислухатися до досвіду і застережень старших, включаючи батьків. Добре працювати з документами, що стосуються спадщини і нерухомості.
Козеріг
Козерогам варто прийняти пропозицію про зустріч, переговори. Сьогодні легко встановити взаєморозуміння в ключових питаннях, не скорочуючи при цьому безпечної дистанції, що особливо важливо для підозрілих, недовірливих Козерогів з великим негативним досвідом. У ході бесіди проясниться важлива прихована обставина чи знайдеться «корінь зла», це посилить взаємну довіру і зменшить тривожність.
Водолій
Сьогодні Водоліям краще уникати ліні і самодіяльності. Бажано скрупульозно виконувати службові та домашні обов'язки, приписи лікаря та рекомендації інших фахівців. Не варто ігнорувати і добрі поради, в дану добу вони розумні. Можливо, вам дасть підказку родич або колишній колега. Корисно привести в порядок інструменти, документацію, кореспонденцію, подбати про вихованців.
Риби
Сьогодні у Риб є можливість висловитися і бути почутими, а також знайти підходяще джерело відомостей або зустріти людину, готову допомогти. Збіг обставин не обіцяє чудес, але ви отримаєте все, що вам необхідно в даний момент, причому вчасно і з гарантією якості. Не варто упускати законний шанс підтримати особисті і ділові контакти будь-якого роду, зміцнити взаєморозуміння з дітьми.

#Езотерика #Гороскоп #Астрологія #Зодіак

Related

Цікаво 1715819981439319241

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item