Затримали хлопця, який згвалтував дівчину 8 березня

Затримали хлопця, який згвалтував дівчину 8 березня
Генералу Валерію Лютому розсікли обличчя

Серед постраждалих опинився начальник Головного управління Нацполіції в Черкаській області генерал Валерій Лютий.

 
Унаслідок зіткнення активістів Національного корпусу з правоохоронцями в Черкасах постраждали 15 поліцейських. Про це повідомляє Нацполіція в суботу, 9 березня.
 
Зазначається, що серед постраждалих опинився начальник Головного управління поліції в Черкаській області, генерал поліції Валерій Лютий.
 
"П'ятьом з них медичну допомогу надано на місці, 10 звернулися до медичних установ", - йдеться в повідомленні.
 
За цим фактом відкрито відразу два кримінальних провадження за статтями про загрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч.2 ст.345 КК України) і хуліганство (ч.4 ст.296 КК України).


Нагадаємо, 9 березня активісти Національного корпусу і Нацдружин намагалися прорватися до Петра Порошенка під час його виступу в Черкасах. Їм вдалося вийти на сцену, де один з них виступив перед людьми з промовою. Кортеж президента спішно покинув Черкаси.
 
Раніше в суботу націоналісти зібралися на майдані Незалежності в Києві з вимогою розслідувати розкрадання в оборонному комплексі, і "посадити Свинарчуків", батька і сина, і конфіскувати їхнє майно.
 
Після мітингу на Майдані націоналісти вирушили до Адміністрації президента, де сталися зіткнення із силовиками. Величезна колона почала напирати на поліцейських, ті наділи протигази і використовували сльозогінний газ. У результаті протистояння постраждали троє силовиків.

Related

Події в Україні 8682740547283427730

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item