Дипломат розповів, як Україна може повернути окуповані території

Дипломат розповів, як Україна може повернути окуповані території

Гнів і тотальна недовіра один одного і суспільства до держави - це наші слабкі місця у війні за реальність.
Говорить в інтерв'ю постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба.
"Ми атомізуємось, роз'єднуємось. Кейс із Maruv (переможниця Нацвідбору Євробачення, гастролювала в Росії.) показав дві полярні групи у соцмережах: тих, хто підтримували співачку і тих, хто проти її участі в конкурсі. Після закінчення скандалу (артистка відмовилася підписати контракт із НСТУ й не представлятиме Україну.) ці групи не перетнулись і залишись при своєму", - пояснює дипломат.
За його словами, теза про те, що ми переможемо тільки тому, що за нами правда, не працює.
"2015-го представники ЄС пропонували мені розробити телеканал, який буде мовити на Росію, давати об'єктивну інформацію. Але людей не змусиш перемкнути канал. Вони підсаджені на істерику, їм потрібні емоції. Не треба перебільшувати здатність правди захоплювати уми.
Сто разів чув: щоб повернути території, спочатку треба перемогти у протистоянні за думки та серця. Не в нашому випадку. Важливо, що ми відновили мовлення на окуповані території. Але не маємо доступу до аудиторії, не знаємо реальних настроїв. Нам спочатку треба перемогти у війні за території, а вже потім - за думки та серця", - додає Дмитро Кулеба.

Related

Події в Україні 7176129144253788789

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item