Під Харковом у глави дільниці пропала печатка

Під Харковом у глави дільниці пропала печатка
Інцидент стався в селі Роздолля

Поліцейські з'ясовують всі обставини події в Харківській області та причетних до неї осіб.

У глави виборчої дільниці в Харківській області зникла печатка, правоохоронці встановлюють обставини її крадіжки. Як повідомили в обласній поліції, секретар виборчої дільниці в селі Роздолля заявила, що глава дільниці втратила печатку.
"Глава виборчої дільниці пояснила, що востаннє вона користувалася печаткою 20 березня. 22 березня вона взяла її у секретаря для того, щоб скласти відповідні документи з охорони громадського порядку під час виборів. Вже прибувши до Первомайського відділу поліції, жінка виявила відсутність печатки в своїй сумці. За яких обставин вона зникла, глава пояснити не може", - йдеться в повідомленні.
Слідчий Первомайського відділу поліції вніс відомості про подію в ЕРДР по ч. 1 ч. 357 КК України - викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем або їх пошкодження.
Максимальне покарання за злочин передбачає обмеження волі терміном до 3 років.
Поліцейські з'ясовують всі обставини події та причетних до неї осіб. Триває досудове розслідування.
Нагадаємо, поліція взяла під цілодобову охорону всі окружні виборчі комісії, з метою недопущення порушень під час виборів.

Related

Суспільство 6072557382594751432

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item