В Україні почали виготовляти унікальну зброю

В Україні почали виготовляти унікальну зброю

В Україні виготовлятимуть електромагнітну зброю.

В якості інвестора, що вклав гроші в українську розробку виступила оборонна компанія з Індії, повідомляють в підприємстві "Спецтехноекспорт".
Кошти, які виділив партнер направили на створення зразків та науково-технічної документації.
"Завдяки проведеній роботі, українські науковці та розробники отримали належний рівень фінансування, що дозволило їм продукувати нові знання та втілити їх у нові рентабельні продукти. Також, завдяки цьому проекту, Україна долучилася до закритого клубу держав, що працюють над створенням високоефективної електромагнітної зброї", - повідомив директор підприємства "Спецтехноекспорт" Владислав Бельбас.
Електромагнітна зброя не шкідлива для людей, вона знищує всю радіо-апаратуру, системи енергоживлення та передачі даних, якими користується ворог.
Таким чином її будуть застосовувати для знищення інфраструктури ворога, командних пунктів та виводити з ладу засоби зв'язку.
Тральщик M653 Capricorn Військово-Морських сил Французької Республіки спільно з ракетним катером "Прилуки" Військово-Морських Сил ЗС України провів тренування у Чорному морі.
Під час морських маневрів основну увагу приділяли підвищенню взаємосумісності, відпрацюванню взаємодії у складі загону кораблів, а також здійсненню спільних протимінних дій, повідомляють у Міністертсві оборони.

Related

Технології 6229566534084906363

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item