ДБР розслідує можливу підготовку замахів на лідерів Нацкорпусу

ДБР розслідує можливу підготовку замахів на лідерів Нацкорпусу
Слідчі центрального апарату ДБР зареєстрували провадження

Державне бюро розслідувань (ДБР) відкрило кримінальне провадження за інформацією про можливу підготовку фізичного знищення лідерів партії "Національний корпус" і громадської організації "Національні дружини".

 
Про це повідомляється на сайті відомства у середу, 13 березня.
 
Зазначається, що слідчі центрального апарату бюро зареєстрували провадження за інформацією про нібито підготовку одним із заступників голови СБУ знищення лідерів Нацкорпусу і Нацдружин.
 
З відповідною заявою до ДБР звернувся заступник голови СБУ, якого народний депутат на прес-конференції 11 березня звинуватив у підготовці цього злочину.
 
"Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться за фактом готування до злочину, передбаченого ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України - перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалося насильством або погрозою застосування насильства", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, 9 березня в Черкасах відбулися зіткнення між активістами Нацкопусу і силовиками, які охороняли мітинг за участю президента України Петра Порошенка. Тоді постраждали 22 поліцейських.
 
Після сутичок у Нацкопусі заявили, що невідоме місцезнаходження п'ятьох представників руху.

Related

Події в Україні 8833886123587826740

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item