У столиці спіймали таксистів-клофелінщиків

У столиці спіймали таксистів-клофелінщиків
У Києві затримали групу злодіїв, які маскувалися під таксистів.
Правоохоронці викрили та затримали двох осіб, які грабували людей, використовуючи сильнодіючі препарати, повідомляє прес-служба прокуратури Києва.
Зловмисники пересувалися по місту на автомобілі з логотипом таксі і підшукували в громадських місцях, біля нічних розважальних закладів та ресторанів п'яних людей.
"У ніч на 8 березня 2019 на вулиці Каменської в Дарницькому районі столиці зловмисники побачили нетверезого перехожого. Посадивши чоловіка в салон автомобіля, нападники запропонували йому напій, в який непомітно додали сильнодіючий препарат "Азалептол". Надалі, скориставшись безпорадним станом потерпілого, зловмисники відібрали у нього ювелірні вироби, близько 10 тис. гривень і мобільний телефон", - сказано в повідомленні.
Пограбувавши чоловіка, нападники викинули його з салону автомобіля в районі вулиці Поліської. Після цього по "гарячих слідах" їх затримали співробітники поліції.
Затриманими виявилися двоє місцевих жителів 27 та 37 років, один з яких раніше судимий.
У Києві на просп. Перемоги водій таксі Uklon з пасажиром в салоні потрапив у ДТП. Аварія сталася перед станцією метро "Святошин" вночі 27 листопада.

Related

Події в Україні 6361594467861861228

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item