Компанія Nvidia показала програму під назвою GauGAN, за допомогою якої можна малювати реалістичні пейзажі

Компанія Nvidia показала програму під назвою GauGAN

Компанія Nvidia показала програму під назвою GauGAN, за допомогою якої можна малювати реалістичні пейзажі


Інтелектуальний інструмент кисті Nvidia перетворює прості каракулі на твори мистецтва.

Новий додаток для малювання, розширений за допомогою функцій глибокого навчання, незабаром може перетворити ваші прості ескізи та малюнки на блискучі та реалістичні твори мистецтва.

Nvidia нещодавно оголосила про розробку GauGAN, смарт-графічного додатка, який використовує глибоку модель навчання для створення фотореалістичних версій простих малюнків, створених людськими художниками. 

Назва програми, GauGAN, стосується як французького художника пост-імпресіоніста Поля Гогена, так і використання генеративних змагальних мереж (GAN) для розробки його реалістичних зображень.

Отже, як працює GauGAN? За повідомленням Nvidia, додаток схоже на «розумну кисть», яка заповнює деталі вашого малюнка (називається «карта сегментації»). По суті, ви надаєте план того, що ви хочете, і позначайте кожний сегмент, диктуючи, яким він повинен бути. Звідти GauGAN бере на себе, заповнивши додаткові деталі, щоб зробити ваші малюнки більш реалістичними:

«Навчаючись на мільйонах зображень, глибока модель навчання заповнює ландшафт, показуючи результати: намалюйте у ставку, а сусідні елементи, як дерева та скелі, з'являться як відбиття у воді. Поміняйте ярлик сегмента з «трави» на «сніг», і все зображення змінюється на зимову сцену, з колишнім листяним деревом, що повертається безплідно ».


GAN, що використовуються в GauGAN, є по суті партнерством між двома мережами, генератором і дискримінатором. У рамках цього партнерства генератор розробляє ряд можливих образів, а дискримінатор діє як свого роду редактор, який вчить генератора «як поліпшити реалізм його синтетичних зображень».

Варто також відзначити, що в той час як GauGAN використовує свої широкі знання про інші зображення для створення цих малюнків, ці креслення все ще вважаються оригінальними роботами, оскільки додаток створює нові зображення.

Новий додаток для малювання Nvidia не обмежується лише природними сценами або пейзажами - він може також додаватися до будівель, доріг або навіть людей. GauGAN також дозволяє виконавцям додавати фільтри стилів. Такі фільтри включають імітування стилю конкретного виконавця або налаштування освітлення зображення від дня до нічної сцени.

Неясно, чи буде GauGAN коли-небудь випущений для споживчого використання, але, як очікується, це буде особливо корисним інструментом для архітекторів, містобудівників і навіть розробників ігор.


#nvidia #gaugan

Related

Технології 3182987489127733987

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item