Гороскоп на 21 квітня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 21 квітня 2019 року.

Гороскоп на 21 квітня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Денні години не будуть відзначені для Овнів чимось видатним. Можлива пасивність, емоційність, вразливість, схильність до самоти, інтимності, чуттєвим задоволенням. Настрій і інформаційний фон зміняться лише наприкінці дня. Може намітитися поїздка, зустріч, свіжа вдала ідея. Душевному підйому допоможуть новини з далеких країв. Зросте бажання спілкуватися, в тому числі з іноземцями.
Телець
Цей день Тельцям краще провести в згоді з партнером. Тельцям, які проводять неділю в самоті, не варто бунтувати проти зовнішніх обставин, наприклад, погоди або дорожніх умов. Якщо близькі хочуть помовчати, краще проявити тактовність і піти назустріч. Вечір принесе пожвавлення. Конкретні новини або загальний настрій можуть підштовхнути до пригод, дати тему для дискусії.
Близнюки
Для Близнюків початок дня може стати не занадто надихаючим, але зірки підказують, що до вечора ситуація все ж зміниться. У денні години, краще відпочити або зайнятися нескладними справами. Важливо не піддаватися негативним спонуканням, зневірі. Ввечері хтось неодмінно виявить бажання поспілкуватися з вами. Вам можуть написати лист, зробити привабливу пропозицію запросити вас на тусовку або на побачення.
Рак
Першу частину дня Ракам доведеться провести у спокійній, але трохи нудній обстановці. У цей час краще не вигадувати нових сценаріїв відпочинку і не прагнути до галасливих веселощів. А от вечір обіцяє стати інформативним, пізнавальним і заморочливим. Можливо, вам доведеться терміново обговорити новини, приділити більше часу та уваги домашнім вихованцям, зайнятися здоров'ям, обговорити плани на завтрашній день.
Лев
Основна частина цього дня пройде для більшості Левів без яких-небудь яскравих зовнішніх подій. Багатьом Левам доведеться залишитися вдома або в тому місці, куди їх занесла доля. Період добровільної або вимушеної пасивності триватиме аж до вечора. В кінці дня ви будете винагороджені за терпіння: щасливий випадок чи хороша новина піднімуть вам настрій, намітиться побачення або відмінна розвага.
Діва
У першій половині дня багатьох Дів буде переслідувати інформаційний голод. Заповнити нестачу відомостей допоможе інтуїція чи уява. У спілкуванні доведеться зробити ставку на емпатію і розуміння без слів. Зате вечір може пройти в дуже насиченій атмосфері, обіцяє потік новин, приплив цікавості, сімейні дискусії, інтенсивний обмін думками, ідеями, пропозиціями. Важливо відсіяти чутки і плітки.
Терези
У першій половині дня Терезам краще зайнятися рутиною. Якщо термінових клопотів немає, зірки радять відпочити, бо вечір обіцяє стати динамічним. Посилиться комунікабельність, допитливість. Зросте взаємний інтерес між вами та оточенням. Складуться відмінні умови для знайомств, романтичних зустрічей, посередництва, спільних поїздок. Буде шанс блиснути ерудицією, знанням іноземної мови.
Скорпіон
До настання вечора Скорпіонам краще орієнтуватися на свої звички і потреби. Це вдалий час для усамітнення. Вечірні години вкрай інформативні, особливо, якщо ви любите спілкуватися і навчатися. Можна отримати цінні відомості, пов'язані з заробітком, посередництвом, комунікаціями, медициною або ветеринарією, подорожами. Вдало пройдуть покупки, валютні обміни, інші фінансові операції.
Стрілець
Поки не настав вечір, зірки радять Стрільцям збирати сили. Це найкращий час для емоційного і психічного перезавантаження. Можна виспатися, помріяти, віддатися спогадам. В кінці дня, навпаки, ви опинитеся справжньою зіркою у своєму оточенні, легко станете центром уваги і душею компанії. Не пропустіть чудову можливість сподобатися, блиснути чарівністю, інтелектом, ерудицією, красномовством.
Козеріг
На початку цього дня багато Козерогів піддаються емоціям. Якщо вам заманулося посумувати, важливо не піддатися зневірі і зберегти оптимістичний погляд у майбутнє. Якщо негативний настрій взяв верх або ви занудьгували, зірки радять вам розвіятися ввечері: поспілкуватися з людьми, прогулятися, ознайомитися з новинами. Попри потік домислів, в цей час зростуть шанси дізнатися щось корисне.
Водолій
Водоліям зірки не радять робити що-небудь нове вранці і вдень. У цей час краще не намагатися змінити те, що викликає у вас негативні емоції: швидше за все, негатив уявний. Увечері ваш настрій покращиться, очікується потік позитивних новин, приємних контактів, пізнавальної інформації, свіжих ідей. Це прекрасний момент для знайомства, поїздки, зустрічі, вечірки, легкого флірту.
Риби
Для Риб найбільш спокійна і гармонійна перша половина дня. З наближенням вечора вашу увагу можуть привернути новини, чужі слова, не виключені і власні цікаві ідеї. Зірки радять не втрачати ясність думки і не поспішати з висновками, інакше можна не тільки сповнитися натхнення, але і впасти в чергову оману. Тверезість розуму особливо цінна, якщо справа стосується фінансів, кар'єри чи житла.

#Езотерика #Гороскоп #Астрологія #Зодіак

Related

Цікаво 8654648035336697417

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item