5 продуктів, які дозволяють худнути не голодним

5 продуктів, які дозволяють худнути не голодним

Усі спроби досягти ідеальної фігури може перекреслити повільний обмін речовин. Особливо, якщо на додачу до цього є схильність до переїдання.

Пришвидшити обмін речовин і разом з тим позбутися вічного відчуття голоду можна переглянувши свій раціон харчування й додавши в нього правильні продукти. Які саме, розповіло видання YourNews.
1. Ягоди. Їхньою перевагою є наявність у складі безлічі поживних речовин, серед яких — клітковина. Саме вона забезпечує організмові відчуття ситості. При цьому ягоди містять зовсім мало калорій. На додачу є цінним джерелом флавоноїдів. Ці речовини є потужним антиоксидантом, здатним збільшувати виробництво гормону, який відповідає за спалювання жирових клітин. Особливо рекомендовані до вживання чорниця, малина й полуниця.
2. Грецький йогурт. У ньому міститься вдвічі більше білків і вдвічі менше цукру, ніж у звичайному йогурті. Як засвідчили результати одного з досліджень, збільшення кількості білків у раціоні від 15% до 30% сприяє значному зменшенню апетиту. Так, піддослідним, які дотримувалися дієти з підвищеним вмістом білків, вдавалося вживати протягом дня на 450 калорій менше, ніж зазвичай.
3. Яйця. Вони забезпечують організм важливими вітамінами й мікроелементами. При цьому є не надто калорійними і швидко тамують голод. Одне з дослідження показало, що люди, які на сніданок їли замість випічки яйця, втратили на 65 % більше ваги й на 16 % більше жиру на животі, ніж ті, хто снідав інакше.
4. Зелений чай. Має у своєму складі речовини, які сприяють прискоренню обміну речовин і разом з тим активнішому спаленню калорій. Йдеться про кофеїн і рослинні сполуки під назвою "катехіни".
5. Фісташки. Ці горіхи мають високий вміст білків і невелику кількість калорій. Рекомендується фісташки купувати неочищеними від шкарлупи: дослідження показало, що завдяки цьому можна скоротити споживання калорій на 41%. Усе тому, що чищення шкаралупи забирає час і тим самим дає можливість контролювати кількість з'їденого.
Додати в раціон харчування охочим позбутися зайвої ваги рекомендують кефір. Цей кисломолочний напій містить речовини, які зменшують скупчення жиру й розщеплюють жирні кислоти у тих, хто страждає від надлишкової маси тіла. Щоб досягти необхідного ефекту, кефір треба пити щодня.

Related

Здоров'я 79000363498115870

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item