Жарти про Україну та зв'язок з олігархом - інтелігенція закликала не голосувати за Зеленського

Жарти про Україну та зв'язок з олігархом - інтелігенція закликала не голосувати за Зеленського

Представники української інтелігенції закликали не голосувати за шоумена Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів.

Відкритий лист поширили в соцмережах, повідомляє "Українська правда".
"Українська громадо! Ми бачимо, як у суспільстві шириться, наче пошесть, захоплення сумнівним претендентом на роль Верховного Головнокомандувача ЗСУ", – йдеться у зверненні.
Автори листа заявили, що більшість населення помилково асоціює артиста Володимира Зеленського з вигаданим героєм серіалу "Слуга народу" Голобородьком.
У зверненні вказується, що кандидат у президенти Зеленський є проектом одіозного олігарха Ігоря Коломойського, який розікрав мільярди доларів "Приватбанку", та втік за кордон. Зараз олігарх спорядив на президентські вибори кандидатів-маріонеток.
Вони звертають увагу, що контрольований Коломойським телеканал "1+1" порушує журналістські стандарти.
"Закликаємо вас усвідомити, що кандидат у президенти Зеленський - це зовсім не смішно! Бо не може бути смішним те, що несе трагедію для України", – наголошують автори звернення.
На їх думку, Зеленський своїм способом життя, інформаційним і бізнес-ресурсом залежний від Коломойського, його телеканалів, юристів, режисерів та політтехнологів.
Автори листа вказують, що Зеленський насміхався з України, представляючи її в образі порноакторки, та самих українців.
"Заявляв зі сцени, що гасло "Слава Україні"– то для галицьких туалетів. І Зеленському жодного разу не спало на думку вибачитися за це перед українським народом. Натомість він принижувався перепросинами путінського ката Рамзана Кадирова. І вважає, що слід добиватися миру, ставши перед Путіним на коліна та задовольнивши його вимоги і потреби", – кажуть автори звернення.
"Якщо "беркутівцям" видати ебонітові палички, а мітингарів одягнути у вовняний одяг - так ми зможемо добувати електроенергію!", - пригадали Зеленському жарти "Кварталу 95" часів Євромайдану.
"Обрати цю людину президентом – означає перетворити Україну на об'єкт кпинів для всього світу", – кажуть представники інтелігенції.
Лист підписали В'ячеслав Брюховецький, Юрій Буряк, Юрій Винничук, Петро Вольвач, Любов Голота, Богдан Горинь, Микола Жулинський, Олександр Ірванець, Тарас Компаніченко, Дмитро Ломачук, Надія Лук'яненко, Павло Мовчан, Раїса Недашківська, Микола Нестерчук, Володимир Панченко, Олександр Пономарів, Михайло Ратушний, Ірен Роздобудько, Вадим Скуратівський, Кирило Стеценко, Микола Тимошик, Леонід Фінберг, Олена Фінберг, Микола Цимбалюк, Юрій Щербак та Володимир Яворівський.
Володимир Зеленський відкрито загрожує своїм критикам і опонентам, чого до нього не дозволяють собі навіть найбільш радикально налаштовані кандидати в президенти.

Related

Політика 5070171740845594883

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item