Зеленський не піде на теледебати

Зеленський не піде на теледебати
Теледебати пройдуть без Зеленського

Раніше ЦВК погодилася змістити теледебати на Суспільному на годину пізніше, щоб кандидати змогли приїхати на телеканал зі стадіону.


Представник кандидата в президенти Сергій Кальченко в четвер, 18 квітня, повідомив, що Володимир Зеленський не братиме участі в дебатах на Суспільному. Як повідомляє РБК-Україна, про це він сказав після засідання Центрвиборчкому, який погодився посунути час початку теледебатів.
"Кандидат Володимир Зеленський не планує брати участь у теледебатах на Суспільному", - повідомив Кальченко.
 
Він також повідомив, що представники виборчих штабів кандидатів до сих пір узгоджують питання про тривалість дебатів на стадіоні НСК Олімпійський.
 
"За тією інформацією, яка була озвучена уповноваженим представником кандидата Петра Порошенка, тривалість - одна година. За тією інформацією, яку я маю, тривалість - півтори години. І навіть у постанові ЦВК, проект якої був розданий, там сказано з 19-ї до 20:00-20:30. Тобто проміжок у півгодини - він ще потребує узгодження", - повідомив Кальченко.
 
Як повідомлялося, ЦВК змістило теледебати на 21:00, щоб кандидати в президенти встигли приїхати на телеканал зі стадіону.

Related

Політика 7812449360065851261

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item