"Експеримент може коштувати нам життя" - Вітовська про другий тур виборів

"Експеримент може коштувати нам життя" - Вітовська про другий тур виборів
Експерименти під час другого туру президентських виборів в Україні можуть дорого обійтися українцям.
З такою заявою виступила українська актриса Ірма Вітовська в ефірі "5 каналу" в програмі "Інформаційний вечір".
"Ось, власне, чого я дуже боюся, – щоб українська держава не завалилася. І те, що ми не між Німеччиною і Францією, цей експеримент може нам коштувати не тільки незалежності, а життя. Можливо дійсно команда є. Але все це можливо", – пояснила вона.
Вітовська хоче почути на дебатах особистісну позицію кандидата Володимира Зеленського, так як вона важлива для тих, хто не голосував за нього в першому турі виборів.
"Але не його позицію, як кандидата в президенти, не його як популярного актора, не його як медійну зірку, а саме витягнути Володимира Зеленського, і щоб він відповів на ті питання, які хвилюють найбільше тих, хто не віддав йому своїх голосів, адже він може стати президентом всієї України. Мені цікаво, коли він став громадянином, який вирішив піти в президенти, тобто не зірка і не артист", – сказав вона.
"Я побачила результати", – заявила актриса про підтримку чинного президента України Петра Порошенка.
Українці мають вимагати змісту від кандидатів у президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенка. Про це заявив лідер "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук у відеозвернені в п'ятницю.
"Я, як виборець, хотів би знати відповіді на запитання, як той чи інший кандидат в президенти збирається впроваджувати в Україні верховенство права", - сказав він.

Related

Політика 3064442264648958300

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item