Другий тур виборів Президента України: реакція соцмереж

Другий тур виборів Президента України: реакція соцмереж

Можливі дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським - одна з найбільш обговорюваних тем тижня.  

Те що штаб Зеленського робить із темою дебатів - це класична маніпуляція масовою свідомістю, наголосив нардеп Сергій Висоцький.
"Це хибне перефокусування. Підміна сутнісного питання про дебати маніпулятивною дискусією - дебатами про дебати", - написав він у своєму Facebook.  
Суспільний інтерес полягає в тому, щоб кандидати прямо відповіли на питання про війну, агресора, Крим, міжнародну політику, реформи, підкреслив Висоцький.
"Замість цього ми бачимо геніальну маркетингову кампанію по емоційному втягуванню народу в інформаційне бурлеск-шоу навколо дебатів. З мемасікамі, хайпом та ржачем. І ось, вже увесь суспільний дискурс обертається навколо стадіонів, аналізів та баночок із сечею", - йдеться у дописі. 
"Сьогодні після важкого дня, після прощання з Яною і після сліз дорослих чоловіків, після розгублених очей Джона і слів "я не можу повірити", після тисячі людей, що стоять на колінах перед закритим труною бійця і волонтера ... заходиш в Фейсбук. А тут своє життя. А тут продовжують мочити опонента, пісяти в баночку, обговорювати якусь фігню, не варту виїденого яйця", - написала активістка Юлія Конотопцева у своєму Facebook.
Вона додала, що найдивніше для неї те, що найбільш толерантні, спокійні і виважені пости "у часто різкого «непатріота» Сапронова, і капець якийсь кошмар брехні і ненависті у «патріота» Доніка".
Постячи меми, жартуючи, приколюючись, ми навіть не відчули приниження, зазначила журналістка телеканала Еспресо Мирослава Барчук на своїй сторінці у Facebook.
“ Насправді ж замовник дебатів не Порошенко, не Зеленський, а ми! Це не кандидати мають виставляти вимоги, це ми, громадянське суспільство, повинні були виставити етичні вимоги і червоні лінії кандидатам в президенти. Але не змогли. Це вони повинні звітувати перед нами, суспільством.”, - написала Мирослава Барчук.
На її думку те, що відбувається навколо дебатів – це приниження гідності українців, а також  відсутність політичної культури. На її думку тим самим українці дають зрозуміти, що така технологія проходить і українці приймають її.

Related

Політика 2200652827450260504

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item