Експерти назвали найпотужніші смартфони весни

Експерти назвали найпотужніші смартфони весни

Xiaomi Mi 9 Explorer Edition очолив рейтинг березня 2019 року
Опублікували ТОП-10 смартфонів на платформі Android за підсумками березня.
Рейтинг склали за результатами середнього показника кожного смартфона. Тести проводили з 1-го по 31-е березня. Для статистичних вимірювань провели не менше 1 тис. тестів однієї моделі.
Березневий рейтинг очолив китайський Xiaomi Mi 9 Explorer Edition і його простіша модифікація Mi 9. Цей смартфон був кращим і в попередньому місяці. Обидва мобільних апарату працюють на процесорі Snapdragon 855, повідомляє розробники китайського додатки для перевірки продуктивності Antutu.
Третю позицію рейтингу посіла топова модифікація ігрового смартфона Vivo IQOO з 12 ГБ оперативної пам'яті. На сьогодні - це рекордний обсяг. Мобільний пристрій працює на такому ж флагманському чіпі Snapdragon 855, але за результатами тесту посів лиш третю позначку.

Таблиця рейтингу найпотужніших смартфонів березня 2019 року
Таблиця рейтингу найпотужніших смартфонів березня 2019 року
Четверте і п'яте місця зайняли Galaxy S10 + і Galaxy S10. Наступними у списку стали звичайний Vivo IQOO, Lenovo Z5 Pro GT і Nubia Red Magic Mars. У кінці рейтингу розмістилися смартфони Honor V20 і Huawei Mate 20 X. Останні два смартфони єдині, які працюють на процесорах HiSilicon Kirin 980
Експерти не очікують значних змін у рейтингу. Можлива зміна на останніх місцях. Дев'яте і десяте місця можуть зайняти Huawei P30 і Huawei P30 Pro.
В Україні кількість власників смартфонів зросла до 55% проти 7% у 2011 році. Наголошують, що наявність або відсутність в українців смартфона в більшій мірі обумовлено віком і практикою користування соцмережами, значно менше місцевістю проживання і практично не залежить від статі.

Related

Технології 5641648488447266667

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item