Пораненого в ООС прикордонника доставили до Києва

Пораненого в ООС прикордонника доставили до Києва
Пораненого на КПВВ Мар'їнка прикордонника доставили до Києва

В Головний військово-медичний клінічний центр ДПСУ в Києві авіацією доставили військовослужбовця Краматорського загону, який отримав поранення в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Пораненого на КПВВ Мар'їнка прикордонника вертольотом доставили в Головний військово-медичний клінічний центр Держприкордонслужби в Києві. Про це в неділю, 7 квітня, повідомляє Державна прикордонна служба.
Офіцер-прикордонник, перебуваючи старшим зміни прикордонних нарядів на КПВВ Мар'їнка, в результаті снайперського обстрілу отримав поранення в ногу.
"Військовослужбовець відразу був доставлений в місцеву лікарню, де йому надали необхідну медичну допомогу, згодом він був переміщений в військовий госпіталь ЗСУ. Вчора, у взаємодії з ЗСУ, офіцер вертольотом ЗСУ доставлений в м. Харків, а звідти вже прикордонним вертольотом евакуйований в м. Київ", - йдеться в повідомленні.
В ДПСУ додали, що зараз стан здоров'я прикордонника "відповідає тяжкості проведеного оперативного медичного втручання". Загрози життю немає.



Related

Гаряча новина 3083977099226291942

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item