Зеленський представив членів своєї команди

Зеленський представив членів своєї команди
Володимир Зеленський представляє свою команду

Серед представлених фахівців - колишній міністр фінансів Олександр Данилюк і лікар Євген Комаровський.

 
Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський представив членів своєї команди. Це сталося в ефірі програми Право на владу на телеканалі 1+1 у четвер, 18 квітня.
 
"Це моя команда, ці фахівці - молоді світлі люди, які зі мною підуть до адміністрації президента. Хто буде кращим, той отримає ту чи іншу посаду", - сказав він.
 
Зокрема, Руслан Стефанчук є ідеологом партії Зеленського Слуга народу, Іван Баканов - голова цієї партії, Дмитро Разумков відповідає за питання внутрішньої політики, Олександр Данилюк - за міжнародні відносини, Руслан Рябошапка - за охорону порядку й антикорупційну політику, Галина Янченко - експерт антикорупційної політики, Сергій Кальченко - експерт із виборчого законодавста, Денис Монастирський відповідальний за правоохоронні органи.
 
Як радника з медицини Зеленський також представив лікаря Євгена Комаровського. Вікторія Страхова відповідатиме за банківську діяльність, Марина Бандіні - за політику рівних прав, а Ірина Венідіктова - за реформи в судовій системі.
 
 
Раніше стало відомо, що Володимир Зеленський не братиме участі в телевізійних дебатах на Суспільному, які повинні відбутися ввечері 19 квітня. Про це повідомив його представник Сергій Кальченко.

Related

Політика 3079646609073090474

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item