Samsung відклала початок продажів нового смартфона

Samsung відклала початок продажів нового смартфона

Компанія Samsung Electronics відкликає всі зразки Galaxy Fold. Їх раніше відправили для тестування, щоб перевірити повідомлення про поломку екранів.

Вони почали надходити наступного дня після того, як компанія відклала запуск смартфона — пише Рейтер.
Повернути смартфони вирішили після того, як кілька оглядачів повідомили про проблеми в роботі дисплея напередодні призначеного на 26 квітня запуску смартфона зі складним екраном у США.
Компанія відклала запуск на невизначений термін. За повідомленням Samsung, проблеми з дисплеєм можуть бути пов'язані з впливом на відкриті ділянки петель.
Акції Samsung завершили торги вівторка зниженням на 0,3 відсотка, а акції постачальника петель для Galaxy Fold, KH Vatec Co Ltd, втратили 3 відсотки. За словами аналітиків, хоча проблема не позначиться на балансі Samsung, перенесення запуску підриває зусилля компанії, спрямовані на створення іміджу новатора.
"З іншого боку, у нас є можливість вирішити цю проблему і виправити її перед продажем смартфонів широкій аудиторії, щоб не було подібних скарг", - сказав один із співробітників Samsung, який захотів залишитися неназваним.
Компанія Xiaomi готує до випуску новий телефон. Смартфон з ймовірною назвою Redmi SD855 можуть оснастити висувною селфі-камерою.Це буде один з найдешевших телефонів на базі Snapdragon 855.

Related

Технології 1659590175876900610

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item