На окупованому Донбасі вкотре зафіксували російську станцію наземної розвідки

На окупованому Донбасі вкотре зафіксували російську станцію наземної розвідки
На окупованій території Донбасу - на околиці Первомайська - зафіксовано російську переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 "Кредо-М1".
Про це повідомляє міжнародна спільнота InformNapalm з посиланням на дані звіту СММ ОБСЄ від 3 травня.
"2 травня 2019 року БПЛА малого радіусу дії зафіксував на західній околиці н.п. Первомайськ (58 км на захід від Луганська) переносну станцію наземної розвідки ПСНР-8 "Кредо-М1", - йдеться у звіті ОБСЄ.
Підкреслюється, що про використання російської станції ПСНР-8 "Кредо-М1" OSINT-розвідники InformNapalm повідомляли раніше.
Тричі цю станцію було зафіксjвано на окупованій території Донецької області.
Влітку 2015 року її виявили в арсеналі бомбардування "Хан" терористичної організації "ДНР", у жовтні 2016 року - на озброєнні бандформування "ДРГ Патріот" (стара назва ДРГ "Русич"), яке комплектується російськими найманцями та кадровими військовослужбовцями РФ.
 
 
УСІ ФОТО: INFORMNAPALM
Наприкінці жовтня 2016 року станцію зафіксували в окупованій Оленівці.
 
Також використання станції "Кредо-М1" двічі зафіксували на окупованій території Луганської області. 
"На основі аналізу документів, ексклюзивно наданих хактивістами UCA, встановлено, що у 2015 році артилерійські підрозділи російських окупаційних військ в Луганській області використовували цю станцію.
У документах було докладно розкрито інформацію про те, хто, коли і в якій кількості комплектував підрозділи окупаційних військ і терористів озброєнням цього зразка", - підкреслюють у спільноті.
 
У березні 2016 року були знайдені докази, що російська станція ПСНР-8 є на озброєнні т. зв. "10-ї артилерійської бригади" терористичної організації "ЛНР".
 
Зазначається, що станція прийнята на озброєння ЗС РФ у 2002 р. Вона  забезпечує автоматичне виявлення і визначення координат рухомих наземних, повітряних і надводних цілей, коректування вогню своєї артилерії.
Нагадаємо: 
  • Раніше спільнота InformNapalm довела, що РФ випробовує на Донбасі систему орбітального придушення.

Related

Події в Україні 1636870056256043495

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item