Збитий МН17: стала відома дата суду

Збитий МН17: стала відома дата суду
Стала відома дата суду над підозрюваними в падінні MH17

Суд над підозрюваними у справі про катастрофу літака МН17 над Донбасом розпочнеться 9 березня 2020 року.

 
Перше судове слухання у справі над підозрюваними в причетності до авіакатастрофи МН17 Malaysia Airlines над Донецькою областю розпочнеться 9 березня 2020 року. Про це з посиланням на родичів загиблих повідомляє інформагентство AFP у середу, 19 червня.
 
Родичі загиблих розповіли, що на закритому брифінгу оприлюднили імена підозрюваних: Леонід Харченко (позивний Крот), Олег Пулатов (позивний Гюрза), Ігор Гіркін (позивний Стрілець) і Сергій Дубинський (позивний Похмурий). Родичі зазначили, що слідчі пізніше назвуть ще кілька імен, але не уточнили їхньої кількості. Усі підозрювані у справі будуть звинувачені у вбивстві. Пізніше в Нідерландах пройде пресконференція JIT - Об'єднаної слідчої групи, яка розслідує аварію MH17 під Донецьком.
 
Раніше сьогодні група Bellingcat назвала імена встановлених причетних осіб до трагедії. У розслідуванні групи також фігурують імена, про які родичам загиблих повідомили слідчі.
 
Як повідомлялося, за результатами міжнародного розслідування, Boeing рейсу МН17 був збитий з російського зенітного комплексу Бук, який доставили на південний схід України в 53-ю зенітну ракетну бригаду під Курськом. Міноборони РФ ці дані заперечує.
 
Нагадаємо, 17 липня 2014 року літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс з Амстердама в Куала-Лумпур, розбився в Донецькій області. Усі 298 осіб, які були на борту, загинули.

Related

Події в Україні 4261807652228102280

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item