Кучма назвав умову скасування блокади Донбасу

Кучма назвав умову скасування блокади Донбасу
Кучма назвав умову, за якої можлива відміна блокади Донбасу

Перегляд рішення про торгову блокаду "ЛДНР" можна обговорювати тільки після повернення українських активів в українське правове поле.

 
Рада національної безпеки і оборони може переглянути торгові обмеження щодо "ЛДНР" тільки після повернення українських активів в українське правове поле. Таку заяву другого президента України, представника країни в ТКГ Леоніда Кучми оприлюднила у Facebook його прессекретар Дарка Оліфер.
 
"Уся наша робота має бути дорогою з двостороннім рухом, усі процеси мають відбуватися винятково на основі взаємності. Тільки після повернення українських активів в українському правовому полі може йти мова про перегляд рішення РНБО щодо впровадження торгових обмежень щодо ОРДЛО", - навела вона слова Кучми.
 
"Для істотного прогресу в роботі ТКГ потрібна політична воля лідерів країн нормандської четвірки. Така зустріч могла б дати значеннєвий імпульс для прогресу за всіма напрямами реалізації Мінських угод", - додала Оліфер.
 
 
Нагадаємо, під час переговорів у Мінську 5 червня анонсували зняття блокади з "ЛДНР".
 
У свою чергу експрезидент Петро Порошенко заявив, що, пішовши на цей крок, Україна демонструє готовність стати на коліна.

Related

Події в Україні 1349798075256332726

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item