Центр Києва огорнув дим, прогриміли вибухи

Під будівлею Печерського суду проходить мітинг Активісти Нацкорпусу вийшли на мітинг на підтримку Сергія Філімонова. Протестувал...

Центр Києва огорнув дим, прогриміли вибухи
Під будівлею Печерського суду проходить мітинг

Активісти Нацкорпусу вийшли на мітинг на підтримку Сергія Філімонова. Протестувальники закидали будівлю Печерського суду димовими шашками і фаєрами.

 
У Києві на Софійській площі, біля будівлі Печерського суду, протестують активісти Національного корпусу на підтримку Сергія Філімонова. В результаті, центр столиці затягнуло димом, чути вибухи, повідомляє Інформатор.
 
Відзначимо, Філімонов є главою Нацкорпцусу і виступає проти незаконних забудов у Києві.
 
"Під час боротьби з незаконними забудовами у Філімонова сталася сутичка з главою Нацполіції Києва Андрієм Крищенком. Також він не раз влаштовував акції проти міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. З цієї причини з Сергієм судяться вже третій рік. Засідання переносять з незрозумілих причин", - розповіли виданню учасники протесту.
 
 
Так сталося і цього разу, повідомляє ЗМІ. Засідання у справі Філімонова мало відбутися ще у вересні 2018 року. Але його перенесли на 11:00 7 червня 2019 року. Станом на 11:40 засідання ще не розпочалося. А активіст підозрює, що його знову відтермінують.
 
Під будівлею Печерського районного суду зібралися десятки мітингувальників, прихильників глави Нацкорпусу. Як повідомили учасники акції, вони просто прийшли підтримати товариша. Але в рамках мітингу підривали петарди і підпалювали фаєри, планують це робити протягом усього дня.
 
Нагадаємо, в Києві сталися сутички поліції і Нацкорпусу. Активісти намагалися знести огорожу на незаконній забудові в Протасовому Яру. У відповідь, поліція застосувала силу і спецзасоби.
 
Відзначимо, через незаконну забудову в Протасовому Яру активісти у Зеленського в піцерії попросили про допомогу. Активіст підійшов до Зеленського за обідом та попросив про допомогу - вплинути на одного з забудовників Києва. Зеленський, своєю чергою, відреагував досить спокійно - сказав, що не знає про ситуацію і запропонував звернутися в поліцію. Також він сказав, що візьме до відома дану інформацію.

Related

Гаряча новина 6349426000445980227

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item