Найєм розповів про свої плани на майбутнє

Найєм розповів про свої плани на майбутнє

Народний депутат Мустафа Найєм хоче працювати у виконавчій владі.

"Я дуже хочу працювати у виконавчій владі, де в тебе є дуже чітка зона відповідальності, дуже чітка зона повноважень і ти можеш їх реалізовувати", — сказав депутат в ефірі програми "Нині вже" на Громадському.
Перша сфера, в якій він готовий працювати, стосується Національної поліції і продовження її реформування.
"Зрозуміло, що це Міністерство внутрішніх справ, це відповідальність цього органу. Це може бути різний рівень — політичний або виконавчий", — сказав Найєм.
Друга сфера стосується сходу України.
"Мене турбує доля людей, які там проживають, і доля переселенців, і людей на прифронтовій зоні. І головне — що буде після деокупації?", — зауважив депутат.
Він вважає, що за 5 років держава не сформулювала, що є перемогою у питання війни на сході.
"Вигнати росіян? Чи ми можемо 3 мільйони людей або 2,5 внести в наше політичне поле? Уявіть, що на виборах голосували б 2 мільйони людей, які були 5 років під російською пропагандою. В якій би ми бік повернули? Що з цими людьми робити? Хто з ними говорить? Хто доносить думку, що після деокупації не буде там чистки з одного боку, а з іншого — не буде повної амністії", — наголосив Найєм.
Він додав, що не знає, як буде працювати в майбутньому — або допомагатиме якомусь органу, або "візьме відповідальність на себе за конкретну роботу".
Раніше Найєм оголосив, що не буде балотуватися в Раду на дострокових парламентських виборах.

Related

Політика 1618043714914600490

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item