П'яний пенсіонер застрелив подружжя

П'яний пенсіонер застрелив подружжя

В Херсонській області 66-річний пенсіонер застрелив подружжя.

Трагедія сталася у суботу, 8 червня. До правоохоронці звернулася мешканка райцентру, яка заявила, що її колишній чоловік застрелив 42-річного громадянина та 45-річну жінку. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції регіону.
Між пенсіонером та подружжям стався конфлікт під час розпиття алкогольних напоїв.
"Слідчо-оперативна група виявила підозрюваного за місцем його мешкання в нетверезому стані. Він сидів на подвір'ї з мисливською рушницею в руках. Пенсіонер розповів поліцейським, що близько 17:00 прийшов до потерпілих в гості. Під час застілля господар будинку приревнував гостя до своєї співмешканки. Виникла сварка та бійка", - йдеться в повідомленні.
Як зазначається, підозрюваний збігав додому за рушницею, повернувся назад та застрелив подружжя. Після чого зателефонував синові та розповів, що накоїв.
Пенсіонера затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Підозрюваному загрожує довічне позбавлення волі.
Батько вистрілив у голову синові, а після скоєння злочину пішов до кімнати і застрелився з обріза. У Чугуєві на Харківщині 61-річний чоловік застрелив сина, а потім наклав на себе руки.

Related

Гаряча новина 6736465705790929080

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item