Меламінова губка: "диво-помічниця" у побуті

Секрет «чарівного ластику» простий: виріб складається з волокон меламіну – особливого виду пластику.

Меламінова губка: "диво-помічниця" у побуті
Чим обумовлена необхідність меламіновою губки в арсеналі будь-якої господині? Тим, що це чарівний виріб, наче гумка, стирає забруднення практично з будь-якої поверхні. Час прибирання при цьому скорочується в рази.
Чому меламінова губка така ефективна і як нею правильно користуватися?
Секрет «чарівного ластику» простий: виріб складається з волокон меламіну — особливого виду пластику, кристали якого майже не розчиняються у воді. В результаті хімічної реакції виходить пориста структура білого кольору, яка набуває шліфуючих властивостей. Достатньо змочити губку водою без застосування миючих засобів, щоб проявилися її очищаючі здібності.
Чому меламінова губка незамінна в побуті
  1. Потрібно всього кілька ковзних рухів по поверхні — і забруднення будуть видалені.
  2. Виріб виграє у абразивних матеріалів з жорсткою структурою: він набагато дбайливіше очищає, не пошкоджуючи поверхню.
  3. Від звичних засобів прибирання «диво-ластик» відрізняється економічністю використання. Щоб видалити забруднення з невеликої ділянки, можна відрізати шматочок ножем: так вийде розтягнути використання приладу надовго.
  4. Мами особливо високо оцінять чарівні здібності меламінової «палички-виручалочки». Вона знову зробить білими улюблені кеди дитини, видалить зі стін плями від кулькової ручки або маркера, не залишивши сліду. Головне — за можливості швидко помітити пляму і видалити її. Старі плями прибрати набагато важче.
Недоліки меламінової «помічниці»
  • Вона не в змозі видалити сильний жировий наліт.
  • В процесі прибирання вона кришиться, тому краще працювати в рукавичках.
  • Не можна, щоб частинки меламіну попадали в організм людини. Тому посуд і столові прилади не рекомендується мити таким способом.
  • На деяких предметах зі скла та пластику виріб може залишати сліди, тому перед тим, як його використовувати, краще зробити тест на невеликій непомітній ділянці.
  • Виробники не рекомендують наносити на меламінову губку чистячі засоби, тому що при цьому можуть виділятися токсичні для людини продукти хімічної реакції.
Правила використання меламінової губки в побуті
  1. Спочатку замочіть виріб звичайною водою. Потім акуратно стисніть, щоб пішла зайва волога. Не вичавлюйте, щоб не пошкодити структуру.
  2. Після цього можна приступати до видалення плями з поверхні. Слід терти забруднене місце активними рухами, поки пляма не зникне.
  3. Використавши «ластик» за призначенням, не забувайте його вимити, злегка віджати і прибрати в сухе місце.
Тепер ви знаєте все про меламінову диво-губку. Сміливо використовуйте її в побуті: вона швидко зробить чистим все, до чого доторкнеться, і прибирання займе набагато менше часу.

Related

Цікаво 8967296645428992996

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item