Росія злякалася повернення української ядерної зброї

Росія злякалася повернення української ядерної зброї
У Міністерстві закордонних справ Росії назвали заяви про відновлення ядерної зброї Україною посяганням на основи сучасного світопорядку.
Під час московського форуму "Примаковські читання" про це сказав заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков, передає УНІАН.
"Навіть із урахуванням неминучого припинення дії та існування Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності 2 серпня і, відповідно, зі зникненням зобов'язань, що на себе взяла Україна, ставши стороною цього договору після розпаду СРСР, навіть після цього Україна залишиться державою, що є стороною договору про нерозповсюдження ядерної зброї", - сказав Рябков.
"Безвідповідальні міркування про відновлення ядерного збройового потенціалу України свідчать, як мінімум, про посягання на одну з фундаментальних основ сучасного світопорядку", - додав він.
Росії загрожуватиме серйозна небезпека, якщо США вийдуть із Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД). Про це заявив керівник Центру міжнародної безпеки, дійсний член Російської академії наук Олексій Арбатов.

Related

Події у світі 9196526030059705260

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item